استعفای رئیس کمیته اضطراری دولت غزه و واگذاری اختیارات به کمیته ملی گاردین: سوگواری رهبر شهید در مصلای تهران آمیخته با شعار‌های انتقام بود گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود سی‌ان‌ان: نتانیاهو برای مذاکره درباره ایران و عربستان با ترامپ دیدار می‌کند غریب‌آبادی: ایران نسبت به هر حرکت نظامی در تنگه هرمز هشدار می‌دهد دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند مکرون به سوریه می‌رود قالیباف: دیپلماسی و مذاکره باید بتواند گره نظامی را باز کند/ امروز تفاهمنامه در حال اجراست و پیاده‌سازی آن سخت، اما شدنی است پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران هشدار انصارالله: یک ضربه به عربستان رویا‌های ۱۰۰ ساله‌اش را بر باد می‌دهد دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۱۱ جولای در پاکستان برگزار خواهد شد ترامپ: از دیدن گریه ایرانیان در مراسم تشییع شگفت‌زده شدم قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت سفیر ایران در پکن: عبور کشور‌های دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون!

نیکاراگوئه:برای مقابله با غرب با ایران، روسیه و چین متحد می شویم

نیکاراگوئه:برای مقابله با غرب با ایران، روسیه و چین متحد  می شویم فرستاده ریاست جمهوری نیکاراگوئه در روسیه گفت که این کشور برای مقابله با غرب با کشورهایی چون ایران، روسیه و چین متحد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ لوریانو اورتگا، فرستاده ریاست جمهوری نیکاراگوئه در روسیه گفت کشورش از مسکو در تقابل علیه آمریکا و ناتو حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آر تی، اورتگا در ادامه تاکید کرد: ما فدراسیون روسیه را همراهی می‌کنیم، از تلاش‌ها و نبردی که برای زندگی مردم روسیه و برای صلح بشریت در حال انجام است، در مواجهه با موج جدید فاشیسم حمایت می‌کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد که موج جدید فاشیسم عمدتاً از «دولت دست نشانده» اوکراین می‌آید که توسط واشنگتن و اتحاد آتلانتیک کنترل می‌شود.

این مقام نیکاراگوئه گفت: بسیار مهم است که بیش از هر زمان دیگری با روسیه متحد شویم، با کشور‌های برادر، دوستانی مانند ایران و چین که همگی مورد هجوم این موج جنون و بی منطقی غرب هستند.

از سوی دیگر، نماینده ریاست جمهوری نیکاراگوئه در روسیه معتقد است که تحریم‌هایی که «امپراتوری آمریکا» علیه کشور‌های مخالف سیاست‌های آن وضع می‌کند «چیزی بیش از تجاوزات غیرقانونی است». با این حال، او اشاره می‌کند که دقیقاً اقدامات تنبیهی «غیر منطقی» واشنگتن و متحدانش حرکت به سمت جهان چندقطبی را تسریع کرده است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار