شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات خطیب نماز جمعه تهران: تشییع شهید نصرالله اتحاد جبهه مقاومت را بیشتر کرد حمله سارقان مسلح به جمعه‌بازار سراوان خطیب: وزارت اطلاعات با تمام توان در حال رصد و مقابله با هر اقدام ناامنی‌آفرین است طائب، مشاور فرمانده سپاه: نمی‌توانیم بدون منافع، با آمریکا آشتی کنیم / ما با چین و روسیه در وضعیت رقابتی قرار داریم وزارت کشور برخی اخبار درباره کاهش تعطیلات نوروزی را تکذیب کرد وزیر اطلاعات: عناصر وارداتی در سیستان و بلوچستان ناامنی می‌کنند

برنامه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان

رضامراد صحرایی گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش - در صفحه شخصی‌اش نوشت: در بعضی قسمت‌ها آیین‌نامه رتبه بندی معلمان به اصلاح نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی نوشت: دولت مردمی سیزدهم با اجرای رتبه بندی معلمان گام بزرگی در تحول نظام آموزشی و کمک به معیشت معلمان برداشت. اعضای محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نیز در این مسیر همواره در کنار معلمان بوده اند.

وی با اشاره به اینکه البته در بعضی قسمت ها آیین نامه رتبه بندی نیاز به اصلاح دارد، ادامه داد: مثلا آن معلمی که می‌رود در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و آینده فرزندان این کشور را می‌سازد، کارش قابل قیاس با هیچ کس دیگری نیست. او را نباید با مقاله و فرآورده های علمی از این قبیل سنجید. او انسان‌سازی می‌کند و کارش با چنین معیارهایی قابل سنجش نیست.

گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در مورد رتبه بندی معلمان معتقدم که پس از پایان فرایند رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات، آیین نامه آن باید با ماموریت واقعی معلمان اصلاح شود وحتی اگر لازم شود قانون آن نیز پس از این اجرا بر اساس نقطه ضعف هایی که به دست می آید به کمک مجلس و کمیسیون آموزش مورد بازنگری قرار گیرد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صحرایی با محمدباقر قالیباف - رئیس مجلس شورای اسلامی - دیدار و گفت‌وگو کرد. صحرایی در این دیدار به ارائه برنامه‌های خود برای تعالی نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

برنامه‌های صحرایی که در ابعاد و بخش‌های متعدد از جمله محوریت دغدغه‌ها و بیانات مقام معظم رهبری، اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین، ارتقا و تعالی نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران، توجه به اهمیت و جایگاه مدرسه، معلم، خانواده، دانش‌آموز و... ارائه شد، به طور کلی و در مجموع مورد توجه ریاست مجلس قرار گرفت./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده