دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله انتحاری به نظامیان پاکستان در مرز افغانستان

یک مقام نظامی پاکستان از حمله انتحاری به نظامیان این کشور شمال غرب پاکستان هم‌مرز با افغانستان و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه نآرامی‌ها در پاکستان، یک مقام نظامی این کشور از حمله انتحاری به یک کاروان نظامی در شمال غرب پاکستان هم‌مرز با افغانستان و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر داد.

به نوشته وبگاه «اوت لوک» ۲ نفر از نیرو‌های امنیتی پاکستان روز شنبه بر اثر حمله بمب‌گذار انتحاری با موتورسیکلت مملو از مواد منفجره، در شمال غرب پاکستان در مرز افغانستان کشته و ۱۹ تن دیگر مجروح شدند.

«عنایت الله ببر» از مقامات نظامی پاکستان گفت که کاروان نظامی در حال حرکت به سمت «وزیرستان جنوبی» بود که بمبگذار انتحاری به آن‌ها حمله کرد. در جریان این حمله تروریستی ۲ نفر از نیرو‌های امنیتی کشته و ۱۹ تن دیگر مجروح شدند و به گفته مقامات مطلع، حال سه نفر از مجروحان وخیم است.

مقامات پاکستان چهارشنبه گذشته نیز از حمله انتحاری به نیرو‌های امنیتی این کشور در شمال غربی و کشته شدن چند نیروی امنیتی و شهروند پاکستان خبر دادند.

حمله روز شنبه در استان «خیبر پختونخوا» هم مرز با افغانستان رخ داد. پاکستان عمدتا در استان‌های خیبر پختونخوا، «بلوچستان» شهر «پنجاب میانوالی» و در استان «سند» با عملیات تروریستی مواجه می‌شود.

گروه «تحریک» که معمولا مسئولیت این حملات را بر عهده می‌گیرد، نزدیک به القاعده است. این گروه تروریستی تاکنون چندین حمله مرگبار در سراسر پاکستان از جمله حمله به مقر ارتش در سال ۲۰۰۹، حمله به پایگاه‌های نظامی و بمب‌گذاری در هتل «ماریوت» در اسلام آباد در سال ۲۰۰۸ انجام داده است.

این کشور در روز‌های اخیر صحنه نا آرامی‌های سیاسی بوده است. به دنبال دستگیری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق، اعتراضات شدیدی در چندین شهر پاکستان به راه افتاد و خشونت‌های این اعتراضات به مرگ حداقل ۹ نفر و جراحت صد‌ها نفر انجامید و دادگاه عالی پاکستان دستور آزادی عمران خان با قرار وثیقه را صادر کرد.

دولت و ارتش پاکستان، حزب «تحریک انصاف» را که رهبری آن برعهده عمران خان است، به اقدامات خشونت آمیز و حمله به اماکن دولتی و نظامی متهم کردند، اما او و حزبش این اتهام را رد کرده اند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر