تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته

شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به دستکم ۵۰ تن رسید

شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به دستکم ۵۰ تن رسید «نورالله نوری» سرپرست وزارت امور مرزی و قبیله‌ای افغانستان گفت در نتیجه بمباران ولایت پکتیکا توسط نیروی هوایی پاکستان، بیش از ۵۰ نفر کشته شده و ۴۰ نفر مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 27
کد خبر: ۲۶۶۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت افغانستان اعلام کرد تعداد کشته‌شدگان در حمله هوایی پاکستان به یکی از ولایت‌های افغانستان به دست‌کم ۵۰ نفر رسیده است.

«نورالله نوری» سرپرست وزارت امور مرزی و قبیله‌ای افغانستان گفت در نتیجه بمباران ولایت پکتیکا توسط نیروی هوایی پاکستان، بیش از ۵۰ نفر کشته شده و ۴۰ نفر مجروح شدند.

در روز چهارشنبه «حمدالله فطرت» معاون سخنگوی دولت افغانستان گفت در حمله هوایی نیرو‌های هوایی پاکستان به این ولایت در غرب افغانستان، ۴۶ نفر کشته شدند.

با این حال، نورالله نوری به یک رسانه افغانستانی گفت: «بر اساس اظهارات افراد و آنچه تاکنون در محل مشاهده شده، اطلاعاتی از ۵۱ یا ۵۲ شهید، حدود ۴۰ زخمی و تخریب چهار یا پنج خانه در دست داریم.» او همچنین گفت حملات پاکستان علیه پناهجویان «وزیرستانی» انجام شده است؛ منطقه‌ای در خاک پاکستان که اعضای گروه «تحریک طالبان پاکستان» از آنجا به خاک افغانستان گریخته‌اند.

هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) نیز خواستار انجام تحقیقاتی در مورد مرگ ده‌ها غیرنظامی در پکتیکا شده است.

این سازمان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «یوناما گزارش‌های معتبری دریافت کرده که نشان می‌دهد ده‌ها غیرنظامی، از جمله چند زن و کودک، در حملات هوایی نیرو‌های نظامی پاکستان در ولایت پکتیکا در ۲۴ دسامبر کشته شدند. برای تضمین پاسخگویی، جلوگیری از تکرار موارد مشابه و حمایت از حقوق قربانیان، انجام تحقیقات ضروری است.»

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، حملات نیرو‌های نظامی این کشور به منطقه پکتیکا که سه‌شنبه انجام شد، جنگجویان گروه تحریک طالبان پاکستان از منطقه وزیرستان را هدف قرار داد که از این منطقه به خاک افغانستان فرار کرده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار