عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پاکستان: مهلت تعیین شده برای اخراج مهاجرین افغان قطعی است

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد مهلت تعیین شده توسط این کشور برای اخراج مهاجرین افغان پس از ۱۱ فروردین قطعی است و تغییر نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۲۷۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «شفقت علی خان» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری با تأکید بر برنامه اسلام‌آباد برای اخراج مهاجرین افغان گفت: هیچ تغییری در ضرب‌الاجل ۳۱ مارس (۱۱ فروردین) برای اخراج دارندگان کارت مهاجرت «ای‌سی‌سی» وجود ندارد.

پاکستان در حالی بر قطعیت تاریخ مهلت تعیین شده برای خروج داوطلبانه افغان‌ها تأکید می‌کند که طالبان از طریق مجاری دیپلماتیک از حکومت پاکستان درخواست کرده که مهاجران را اخراج نکرده و به آنها مهلت بیشتری بدهد.

با این حال بنظر می‎رسد پاکستان این درخواست طالبان را رد کرده و بر اخراج قطعی مهاجران فاقد اسناد قانونی اقامت از تاریخ ۱۱ فروردین تأکید مجدد کرده است.

گفتنی است در پی تشدید تنش‌های اسلام‌آباد با کابل، دولت پاکستان به طور ناگهانی کمتر از یک ماه به افغان‌های دارای کارت مهاجرت‌ای‌سی‌سی فرصت داد تا این کشور را به طور داوطلبانه ترک کنند.

وزیر خارجه طالبان پیش از این گفته بود فشار‌های پاکستان بر افغانستان از طریق اخراج جمعی مهاجرین برای تأمین خواسته‌های اسلام‌آباد است که تحقق آن در اختیار کابل نیست.

وزیر خارجه حکومت طالبان گفته بود دولت پاکستان با اعمال فشار دو هدف دارد؛ نخست مسئله تحریک طالبان پاکستان است که یک مسئله داخلی بوده و قبل از به قدرت رسیدن طالبان در کابل نیز وجود داشته و دوم اینکه اسلام‌آباد انتظار دارد کابل خط دیورند را به عنوان مرز مشترک به رسمیت بشناسد، که این نیز موضوعی خارج از کنترل هر دولتی در افغانستان بوده و مربوط به کل مردم این کشور است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده