تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

پاکستان: مهلت تعیین شده برای اخراج مهاجرین افغان قطعی است

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد مهلت تعیین شده توسط این کشور برای اخراج مهاجرین افغان پس از ۱۱ فروردین قطعی است و تغییر نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۲۷۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «شفقت علی خان» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری با تأکید بر برنامه اسلام‌آباد برای اخراج مهاجرین افغان گفت: هیچ تغییری در ضرب‌الاجل ۳۱ مارس (۱۱ فروردین) برای اخراج دارندگان کارت مهاجرت «ای‌سی‌سی» وجود ندارد.

پاکستان در حالی بر قطعیت تاریخ مهلت تعیین شده برای خروج داوطلبانه افغان‌ها تأکید می‌کند که طالبان از طریق مجاری دیپلماتیک از حکومت پاکستان درخواست کرده که مهاجران را اخراج نکرده و به آنها مهلت بیشتری بدهد.

با این حال بنظر می‎رسد پاکستان این درخواست طالبان را رد کرده و بر اخراج قطعی مهاجران فاقد اسناد قانونی اقامت از تاریخ ۱۱ فروردین تأکید مجدد کرده است.

گفتنی است در پی تشدید تنش‌های اسلام‌آباد با کابل، دولت پاکستان به طور ناگهانی کمتر از یک ماه به افغان‌های دارای کارت مهاجرت‌ای‌سی‌سی فرصت داد تا این کشور را به طور داوطلبانه ترک کنند.

وزیر خارجه طالبان پیش از این گفته بود فشار‌های پاکستان بر افغانستان از طریق اخراج جمعی مهاجرین برای تأمین خواسته‌های اسلام‌آباد است که تحقق آن در اختیار کابل نیست.

وزیر خارجه حکومت طالبان گفته بود دولت پاکستان با اعمال فشار دو هدف دارد؛ نخست مسئله تحریک طالبان پاکستان است که یک مسئله داخلی بوده و قبل از به قدرت رسیدن طالبان در کابل نیز وجود داشته و دوم اینکه اسلام‌آباد انتظار دارد کابل خط دیورند را به عنوان مرز مشترک به رسمیت بشناسد، که این نیز موضوعی خارج از کنترل هر دولتی در افغانستان بوده و مربوط به کل مردم این کشور است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار