عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

پاکستان: مهلت تعیین شده برای اخراج مهاجرین افغان قطعی است

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد مهلت تعیین شده توسط این کشور برای اخراج مهاجرین افغان پس از ۱۱ فروردین قطعی است و تغییر نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 20
کد خبر: ۲۷۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «شفقت علی خان» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری با تأکید بر برنامه اسلام‌آباد برای اخراج مهاجرین افغان گفت: هیچ تغییری در ضرب‌الاجل ۳۱ مارس (۱۱ فروردین) برای اخراج دارندگان کارت مهاجرت «ای‌سی‌سی» وجود ندارد.

پاکستان در حالی بر قطعیت تاریخ مهلت تعیین شده برای خروج داوطلبانه افغان‌ها تأکید می‌کند که طالبان از طریق مجاری دیپلماتیک از حکومت پاکستان درخواست کرده که مهاجران را اخراج نکرده و به آنها مهلت بیشتری بدهد.

با این حال بنظر می‎رسد پاکستان این درخواست طالبان را رد کرده و بر اخراج قطعی مهاجران فاقد اسناد قانونی اقامت از تاریخ ۱۱ فروردین تأکید مجدد کرده است.

گفتنی است در پی تشدید تنش‌های اسلام‌آباد با کابل، دولت پاکستان به طور ناگهانی کمتر از یک ماه به افغان‌های دارای کارت مهاجرت‌ای‌سی‌سی فرصت داد تا این کشور را به طور داوطلبانه ترک کنند.

وزیر خارجه طالبان پیش از این گفته بود فشار‌های پاکستان بر افغانستان از طریق اخراج جمعی مهاجرین برای تأمین خواسته‌های اسلام‌آباد است که تحقق آن در اختیار کابل نیست.

وزیر خارجه حکومت طالبان گفته بود دولت پاکستان با اعمال فشار دو هدف دارد؛ نخست مسئله تحریک طالبان پاکستان است که یک مسئله داخلی بوده و قبل از به قدرت رسیدن طالبان در کابل نیز وجود داشته و دوم اینکه اسلام‌آباد انتظار دارد کابل خط دیورند را به عنوان مرز مشترک به رسمیت بشناسد، که این نیز موضوعی خارج از کنترل هر دولتی در افغانستان بوده و مربوط به کل مردم این کشور است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار