واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اعلام آمادگی یمن برای تبادل تمام اسرا

رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن خبر داد که ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالقادر المرتضى رئیس کمیته ملی امور اسرا در دولت نجات ملی یمن شامگاه امروز شنبه خبر داد که ائتلاف سعودی در مأرب، اجازه نداد بازدید متقابل از زندانها صورت گیرد.

 

المرتضی با بیان اینکه این اقدام توسط سازمان ملل قرار بود انجام شود، تصریح کرد: لیستی از اسرا و افراد بازداشتی به سازمان ملل ارائه کردیم تا سرنوشت آنان مشخص شود. ما تمایل داریم که برای تسهیل عملیات تبادل اسرا، بازدید [از زندانها] به صورت کامل انجام شود.

 

المرتضی اواسط اردیبهشت گذشته نیز گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

 

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از این مقام یمنی گزارش داد، ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب حاضر نشد اطلاعاتی از سرنوشت اسرای نزد خود ارائه کند و این ائتلاف در تلاش است مانع از انجام تبادل اسرا شود.

 

المرتضی با بیان اینکه یمن آماده است تا همه اسرا را مبادله کند، ادامه داد: ائتلاف متجاوز اما در این کار مانع‌تراشی می‌کند. ما میانجیهای بومی هم مأرب اعزام کردیم تا این مشکلات را حل کنند. صدها نفر از زندانیان هم جزء کسانی هستند که بنا بر عوامل طایفه‌ای و فرقه‌ای از ربوده شده‌اند.

 

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

 

کمیته ملی امور اسرای یمن ۳۱ فروردین ماه خبر داد که در راستای اجرای دستور عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار