اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد منابع رسانه‌ای از آزادی ۱۵۳ اسیر جنگی توسط جنبش انصارالله یمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره گزارش داد که جنبش انصارالله یمن امروز (شنبه) با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ حدود ۱۵۳ اسیر را به صورت یک‌جانبه آزاد کرد.

طبق این گزارش، هویت این اسرای آزاد شده فاش نشده است، اما کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته است که با این اسرا ملاقات داشته است.

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته اسرا در دولت صنعا روز جمعه اعلام کرده بود که این دولت در اقدامی یک‌جانبه ده‌ها اسیر متعلق به دولت مستعفی یمن را آزاد می‌کند.

المرتضی گفته بود به دستور «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن و «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی این کشور، فردا ده‌ها اسیر از طرف مقابل آزاد می‌شود.

آخرین دور مذاکرات میان دولت مستعفی یمن و دولت نجات ملی یمن مستقر در صنعا در ششم ژوئیه گذشته در شهر مسقط (پایتخت عمان) و درباره پرونده اسرا تحت نظارت سازمان ملل برگزار شد.

در جریان این دور از مذاکرات درباره حل برخی نکات از جمله موضوع «محمد قحطان» از رهبران حزب اصلاح یمن و تبادل برخی لیست‌های اسرا توافق شد؛ ۲ طرف با آزادی قحطان در ازای آزادی ۵۰ اسیر انصارالله توافق کردند.

در حال حاضر تعداد اسرای دقیق ۲ طرف مشخص نیست، اما طی مذاکرات استکهلم در سال ۲۰۱۸ هیأت انصارالله و دولت مستعفی یمن لیست‌هایی شامل بیش از ۱۵ هزار اسیر را ارائه کردند.

طرف‌های درگیر در یمن، آوریل ۲۰۲۳ طرفین معامله تبادل اسرا برای آزادی ۹۰۰ اسیر با میانجی‌گری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان ملل را بعد از مذاکرات دوجانبه در سوئیس امضا کردند.

یمن از سال ۲۰۱۵ در سایه تداوم محاصره ائتلاف عربی با بحران انسانی روبه‌روست که موجب شده هزاران نفر از مردم یمن کشته یا زخمی شوند و میلیون‌ها تن در خطر گرسنگی و مرگ ناشی از آن قرار بگیرند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن اسیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار