پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

آتش سوزی در پایگاه‌ نظامی ارتش اسرائیل

همزمان با آتش سوزی‌های سریالی روز شنبه در سراسر سرزمین اشغالی، منابع رسانه‌ای از وقوع حریق در یگ پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی منطقه «معله آدومیم» خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی از وقوع آتش سوزی در یکی از پایگاه‌های نظامی ارتش این رژیم در ساعات بامدادی روز یکشنبه خبر داد. از جزئیات این آتش سوزی که در نزدیکی منطقه معله آدومیم به وقوع پیوسته، اطلاعات بیشتری منتشر نشده است.

 

سرزمین‌های اشغالی از روز گذشته شاهد حجم گسترده‌ای از آتش سوزی‌های وسیع و فراگیر در مناطق مختلف بوده است. یدیعوت آحارونوت روز گذشته از وقوع حداقل 120 آتش سوزی در سراسر فلسطین اشغالی خبر داد.

 

از سوی دیگر سایت «والا نیوز» نیز اعلام کرد که از صبح روز شنبه تا ساعت 20 همین روز به وقت محلی حداقل 175 گزارش آتش سوزی در سرتاسر سرزمین اشغالی گزارش شده است که سهم مناطق شمالی 53 ، مناطق ساحلی 32 ، قدس 28، جنوب 24، مرکزی 22 و شهرک های مجاور غزه 14 مورد بوده است.

 

در مهم ترین حادثه، آتش سوزی در جنگل‌های اطراف شهرک کارمیا در نزدیکی نوار غزه سبب شد تا تیم‌های آتش نشان با همراهی هواپیماهای اطفای حریق به منطقه اعزام شوند. با این حال گستردگی حجم آتش سبب شد تا نهادهای امنیتی دستور تخلیه ساکنین این منطقه را صادر کنند.

 

اداره آتش نشانی مدعی شد این حریق در نتیجه شلیک گلوله‌های پینت بال توسط گردشگران به وقوع پیوسته است، با این حال برخی منابع از احتمال وقوع خرابکاری در این حادثه خبر می دهند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار