دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رزمایش رژیم صهیونیستی با شبیه‌سازی جنگ در مرزهای شمالی

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز رزمایش گسترده با شبیه‌سازی جنگ در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای از آغاز رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق شمالی اراضی اشغالی، هم مرز با لبنان و سوریه خبر دادند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی، پیشتر اعلام کرده بود که قرار است از امروز (یکشنبه، ۲۸ می)، رزمایشی گسترده را در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی (هم مرز با لبنان و سوریه) آغاز کند.

 

پایگاه خبری شبکه «الجزیره»، با انتشار این خبر نوشت، دراین رزمایش قرار است حالت‌های مختلف حمله و دفاع شبیه‌سازی شود و نیروهای زمینی، دریایی و هوایی ارتش اشغالگر در آن شرکت می‌کنند و آمادگی ارتش و سطح هماهنگی بین تسلیحات مختلف آن را آزمایش می‌کنند.

 

به نوشته وبگاه «صابرین»، هدف اصلی این رزمایش دو هفته‌ای انجام تمرینات نظامی به منظور کسب آمادگی برای وقوع جنگی گسترده در مرزهای شمالی اراضی اشغالی با شبیه‌سازی جنگ احتمالی در این منطقه است.

 

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون بارها بر ضرورت آمادگی ارتش این رژیم برای آغاز جنگی از چند جبهه تاکید کرده‌اند زیرا در صورت آغاز چنین جنگی به طور همزمان علیه رژیم صهیونیستی، پیش‌بین می‌شود که تل‌آویو، توان مقابله با آن را نداشته باشد.

 

یک هفته پیش (روز یکشنبه، ۲۱ می)، در آستانه بیست و سومین سالروز آزادسازی جنوب لبنان، حزب‌الله یک رزمایش نظامی بزرگ با هدف نمایش آمادگی‌های مقاومت برای دفاع از خاک کشورش انجام داد و در بخشی از این رزمایش، حمله به یک شهرک‌ صهیونیست‌نشین برای اسارت سربازان صهیونیست و حمله پهپادی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین شبیه‌سازی شد.

 

پس از آن، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت با بیان این‌که رزمایش اخیر حزب‌الله صرفا یک رزمایش تبلیغاتی نبوده، هشدار داد که مقاومت لبنان آماده انجام حمله و ارسال تکاور به اراضی اشغالی فلسطین و گروگانگیری شهرک‌نشینان است.

 

این رسانه صهیونیستی اذعان داشت که نگرانی واقعی اسرائیل جنگ با حزب‌الله است؛ حزب‌اللهی که می‌تواند در یک روز جنگی بیش از سه هزار موشک دوربرد سنگین و نقطه‌زن شلیک کند.

 

«نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان با اشاره به آمادگی کامل این جنبش برای هرگونه جنگ با رژیم موقت صهیونیستی، تأکید کرد که دشمن باید بفهمد مقاومت تا زمان آزادسازی کامل، متوقف نخواهد شد.

 

این مقام حزب الله با بیان اینکه حزب الله برای هر جنگی بر آن تحمیل شود، توانمندیهای استثنایی دارد، تأکید کرد: آنچه در رزمایش [اخیر] نشان داد، فقط گوشه‌ای از توانمندیهای ما بود و موشک‌های نقطه‌زن نمایش داده نشدند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر