غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تقلای اسرائیل برای الحاق مناطق حفاظت شده طبیعی کرانه باختری

وزیر کشاورزی فلسطین امروز (یکشنبه) اعلام کرد که تل‌آویو برای الحاق مناطق حفاظت شده طبیعی در کرانه باختری از طریق اعمال قانون اسرائیل بر این مناطق، تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریاض العطاری، وزیر کشاورزی فلسطین در مصاحبه با رادیو صدای فلسطین این اظهارات را در واکنش به اقدام کمیسیون دولتی امور قانون گذاری اسرائیل در بررسی پیش‌نویس قانون اجرای قانون درخصوص مناطق حفاظت شده طبیعی در کرانه باختری که مساحت آن حدود ۵۰۰ هزار دونم (هر دونم هزار متر مربع) است، مطرح کرد.

العطاری گفت: هدف از این پیش‌نویس قانون اسرائیل، ادامه عملیات الحاق مناطق به اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ بدون علنی کردن این امر است تا افکار عمومی برانگیخته نشود.

وی تصریح کرد: ما درمورد نیم میلیون دونم از مناطق حفاظت شده در کرانه باختری صحبت می‌کنیم که قانون اسرائیل می‌تواند این مساحت را که در ۱۲۰ مکان در کرانه باختری توزیع شده است، تحت تصرف خود درآورد.

این وزیر فلسطینی خاطرنشان کرد که صحبت درمورد نابودی گسترده مناطق حفاظت شده و چراگاه‌های فلسطینی است.

العطار این تصمیم اسرائیل را خطرناک توصیف کرد، چراکه میراث فرهنگی فلسطین را یهودی سازی کرده و آن را تحت تصرف درمی‌آورد و فلسطین منابع طبیعی خود و مساحت‌های گسترده که دارای تنوع حیاتی هستند و همچنین مساحتی که تحت کنترل اسرائیل درخواهد آمد، از دست خواهد داد.

وی گفت که حدود ۲۴۰ هزار دونم از میان ۵۰۰ هزار دونم که از سوی اشغالگران به عنوان مناطق حفاظت شده طبیعی رده بندی شده است اراضی شخصی متعلق به شهروندان فلسطینی است.

روز چهارشنبه روزنامه هاآرتص اسرائیل گزارش داد که کمیته قانون گذاری وزارتی اسرائیل در روز یکشنبه پیش‌نویس قانونی جهت تحمیل قانون اسرائیل بر مناطق حفاظت شده طبیعی و مکان‌های بنا‌های یادبود در کرانه باختری و نوار غزه را بررسی می‌کند.

این پیش‌نویس قانون این اختیار را به وزیر داخلی اسرائیل می‌دهد که آن مکان‌های اشغال شده از سال ۱۹۶۷ را "مکان‌های ملی اسرائیل" بنامد. / ایسنا

ارسال نظر