پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

توضیحات قالیباف درباره روند بررسی لوایح اولویت‌دار در صحن علنی

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قرار بود کمیسیون مربوطه لایحه وزارت بازرگانی را ظرف سه روز بررسی کند اما بررسی این لایحه در کمیسیون به دلایل مختلف زمان برد چرا که دولت نیز نظراتی نسبت به آن داشت و در مسیر کار کارشناسی آن با رئیس جمهور نیز جلسه گذاشتیم، بنابراین زمانبر شد اما اکنون کار کارشناسی انجام شده و لایحه وزارت بازرگانی بارگذاری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم فلاورجان درباره روند بررسی طرح‌ها و لوایح اولویت دار در صحن علنی اظهار کرد: ابتدا اینکه دوفوریت لایحه وزارت بازرگانی تصویب شده و آن را به کمیسیون دادیم و قرار بود کمیسیون ظرف سه روز آن را بررسی کند اما بررسی این لایحه در کمیسیون به دلایل مختلف زمان برد چرا که دولت نیز نظراتی نسبت به آن داشت و در مسیر کار کارشناسی آن با رئیس جمهور نیز جلسه گذاشتیم، بنابراین زمانبر شد اما اکنون کار کارشناسی انجام شده و لایحه وزارت بازرگانی بارگذاری شده است ضمن آن که علاوه بر لایحه مذکور طرح دوفوریت مسکن را نیز داریم که دوفوریت آن از سال گذشته تاکنون تصویب شده لذا این موارد حق تقدم دارد.

 

وی ادامه داد: ضمن آن که کاهش ارزش افزوده از 9 درصد به یک درصد نیز بارگذاری شده و در نوبت است، همچنین تبصره (1) ماده (100) که اگر 50 نفر از همکاران اولویت آن را تشخیص دهند، باید بدون نوبت به صحن بیاید، همچنین هم اکنون 17 مورد در صف نوبت تبصره (1) ماده (100) داریم لذا از دوستان خواهش می‌کنم جلسه اضافه برگزار کنند و امروز آخر وقت یک رأی‌گیری خواهیم کرد تا جلسه صبح را در بعد از ظهر نیز ادامه دهیم تا ان‌شاءالله به همه اولویت‌ها برسیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نماینده فلاورجان مطرح کرد: اگرچه تذکر شما به جا است اما ما هم این مشکلات را داریم و با حجم لوایح دوفوریتی در نوبت روبرو هستیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار