وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

برگزاری جشنواره برترین ایده های اوقات فراغت

برگزاری جشنواره برترین ایده های اوقات فراغت سرپرست اداره کل طرح های ملی و فراگیر جوانان از برگزاری جشنواره برترین ایده های اوقات فراغت در کشور خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی تاجیک؛ سرپرست اداره کل طرح های ملی و فراگیر جوانان در خصوص برگزاری جشنواره برترین ایده های اوقات فراغت توسط اداره کل طرح های ملی و فراگیر جوانان اظهار داشت: ویژگی این جشنواره این است که همه اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق ایده پردازی امکان مشارکت در آن را دارند و تلاش برای دستیابی به ایده های گذران اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بر مبنای بوم هر استان است.

 

تاجیک با بیان اینکه توجه به ویژگی های بومی و منطقه ای در طراحی هر برنامه فرهنگی باید مورد توجه قرار بگیرد گفت: امیدواریم با برگزاری این جشنواره ایده های ناب و جذابی پیش روی سازمان های مردمی و دولتی مجری برنامه های اوقات فراغت قرار گیرد.

 

وی هم‌چنین در ضرورت توجه به گذران اوقات فراغت در تابستان پیش رو گفت: دوران کرونا در سال های گذشته فرصت پرداخت به این موضوع مهم را با محدودیت مواجه کرده بود. اکنون فرصتیست که باتلاش جدی سازمان های مردم نهاد و دستگاه های متولی این ظرفیت به نحو احسن مورد استفاده قرار گیرد.

 

سرپرست اداره کل طرح های ملی و فراگیر جوانان با بیان اینکه فراخوان جشنواره تا دهم خرداد ماه منتشر می شود، گفت: پس از فراخوان، علاقه مندان به مدت ۱۰ روز فرصت دارند تا ایده های خود را بارگذاری کنند.

 

تاجیک در پایان گفت: توجه به برنامه های گروهی و خلق بازی های محلی نوین و تناسب ایده برای هر دو گروه دختر و پسر، از شاخص هایی است که در هیات داوران این جشنواره مورد توجه ویژه قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده