مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق

واگذاری ۴۰۰۰ ملک شهرداری تهران به اشخاص حقیقی و حقوقی بدون مصوبه شورا

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران گفت: ۴ هزار املاک داریم که در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار دارد؛ متاسفانه در این خصوص خیلی سلیقه‌ای رفتار می‌کنند یعنی سلیقه‌ای واگذار می‌کنند، سلیقه‌ای می‌گیرند و سلیقه‌ای به افراد می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد صادقی در یکصد و پنجاهمین جلسه شورا و در نطق پیش از دستور به موضوع به‌روزرسانی سامانه شفافیت اشاره و اظهار کرد: اندیشکده شفافیت ۱۵ استاندارد را برای نهاد‌های شورایی مشخص کرده که عناوین آن مشخص است. بعضی حکم قانون است که از این تعداد ۴ شاخص را در شورای شهر داریم و دو شاخص بعضاً انجام می‌شود و ۹ شاخص را هم انجام نمی‌دهیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه افزود: بر اساس این قانون "دولت مکلف است طی سال اول اجرای قانون برنامه نسبت به راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا اقدام کند و امکان تجمیع تمام پرداخت‌ها به مقامات، رؤسا، مدیران تمام دستگاه‌های اجرائی را فراهم کند، به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد فوق مشخص شود و امکان دسترسی برای نهاد‌های نظارتی و عموم مردم فراهم شود.

وی ادامه داد: بر اساس همین قانون در سال ۹۷ مصوبه مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران؛ شهرداری تهران مکلف است ظرف مدت سه ماه از تصویب این مصوبه، فهرست مشخصات نام و نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد، مدارج تحصیلی، مسئولیت (تاریخ انتصاب و محل خدمت)، احکام سرپرستی، سوابق شغلی، سوابق کار در شهرداری، تمام حقوق و مزایا و دریافتی‌های مدیران شهرداری تهران و واحد‌های تابعه را به‌طور کامل و به‌صورت برخط منتشر کرده و مستمراً به‌روزرسانی و در دسترس عموم قرار دهد که این مهم انجام نمی‌شود.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به لزوم انتشار لیست املاک واگذار شده گفت: در مصوبه تعیین تکلیف املاک واگذار شده تهران به اشخاص حقوقی و حقیقی، در ماده سوم، تبصره دوم؛ شهرداری تهران مکلف است فهرست بهره‌بردارانی را که املاک شهرداری تهران را بدون اخذ مصوبه شورا در تصرف داشته و تا یک ماه پس از اخطار نسبت به تخلیه و تحویل املاک اقدام نشده است، حداکثر تا پانزدهم مرداد ماه ۱۴۰۰ در سامانه شفافیت شهرداری تهران منتشر کند. این در حالی است که هیچ لیستی رسمی از این فهرست منتشر نشده و اینکه تعداد این املاک به صورت رسمی چه تعداد است حدود ۴ هزار املاک داریم که در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی قرار دارد. متاسفانه در این خصوص خیلی سلیقه‌ای رفتار می‌کنند یعنی سلیقه‌ای واگذار می‌کنند، سلیقه‌ای می‌گیرند و سلیقه‌ای به افراد می‌دهند.

صادقی گفت: متاسفانه عنوان می‌شود از این تعداد حدود ۴ هزار املاک تنها ۸۶ ملک مصوبه شورا را دارد! / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار