اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

کره شمالی درباره زمان پرتاب ماهواره به ژاپن اطلاع داد

یک مقام گارد ساحلی ژاپن گفت که کره شمالی به توکیو اطلاع داده که قصد دارد در تاریخی بین ۳۱ می تا ۱۱ ژوئن ماهواره به فضا پرتاب کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از دستور «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مقام‌های این کشور برای تسریع در روند پرتاب اولین ماهواره نظامی به فضا، توکیو از دریافت اطلاعات درباره زمان این پرتاب توسط پیونگ‌یانگ خبر داد.

 

یک مقام گارد ساحلی ژاپن بامداد دوشنبه گفت، کره شمالی به توکیو اطلاع داده که قصد دارد در تاریخی بین ۳۱ می تا ۱۱ ژوئن ماهواره به فضا پرتاب کند.

 

تحلیلگران می‌گویند این ماهواره نظامی بخشی از تلاش‌های کره شمالی - که دارای سلاح هسته‌ای است - برای پیشبرد فناوری نظارتی، از جمله هواپیماهای بدون سرنشین، به منظور بهبود توانایی این کشور در حمله به اهداف دور در صورت وقوع جنگ در منطقه است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، این مقام ژاپنی ضمن تایید گزارش‌های رسانه‌ای درباره اطلاع‌رسانی کره شمالی به این کشور درباره زمان پرتاب ماهواره، گفت که دولت توکیو اما با این پرتاب مخالف است.

 

دفتر نخست‌وزیری ژاپن با انتشار بیانیه‌ای گفت: «ما قویاً از کره شمالی می‌خواهیم که از پرتاب ماهواره خودداری کند و با کشورهای متحد از جمله آمریکا و کره جنوبی در این‌باره همکاری خواهیم داشت».

 

کره شمالی در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تسلیحاتی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی با سوخت جامد را انجام داده است.

 

پیش از این، کیم حین بازدید از روند آماده‌سازی پرتاب اولین ماهواره نظامی این کشور، در اختیار داشتن فناوری ماهواره جاسوسی را حائز اهمیت راهبردی در بازدارندگی علیه آمریکا دانسته بود./ فارس

ارسال نظر