سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

افزایش نگران کننده مرگ و میر ناشی از سکته مغزی

به گفته محققان، مرگ و میر ناشی از شایع‌ترین نوع سکته مغزی در سراسر جهان در سه دهه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و در سال‌های آینده به شدت افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرگ و میر ناشی از سکته مغزی ایسکمیک از ۲ میلیون در سال ۱۹۹۰ به بیش از ۳ میلیون در سال ۲۰۱۹ افزایش یافت. بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ به نزدیک به ۵ میلیون نفر برسد.

سکته مغزی ایسکمیک به دلیل انسداد جریان خون در مغز ایجاد می‌شود.

دکتر «لیز شیونگ»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تونگجی در شانگ‌های چین، گفت: «این افزایش در آمار مرگ و میر جهانی سکته مغزی ایسکمیک همراه با افزایش بیشتر پیش‌بینی‌شده در آینده نگران‌کننده است، اما سکته مغزی ایسکمیک قابل پیشگیری است.»

شیونگ در یک نشریه خبری گفت: «نتایج ما نشان می‌دهد که ترکیبی از عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن و رژیم غذایی سرشار از سدیم همراه با عوامل دیگری مانند فشار خون بالا و شاخص توده بدنی بالا می‌تواند منجر به افزایش خطر سکته شود.»

وی در ادامه افزود: «افزایش کلی تعداد سکته‌های مغزی در سراسر جهان عمدتاً به دلیل رشد جمعیت و پیری است.»

محققان تعداد مرگ و میر‌ها را برای سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ پیش بینی کردند و تخمین زدند که این تعداد تا سال ۲۰۳۰ به ۴،۹ میلیون نفر خواهد رسید.

نویسندگان مطالعه خاطرنشان کردند که اگر عوامل خطر کنترل یا پیشگیری نشود، این رقم می‌تواند به ۶،۴ میلیون برسد.

هفت عامل خطر اصلی سکته مغزی عبارتند از: سیگار کشیدن، رژیم غذایی سرشار از سدیم، فشار خون بالا، کلسترول بالا، اختلال عملکرد کلیه، قند خون بالا و شاخص توده بدنی بالا. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار