گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

راشاتودی: عمار حکیم حامل پیام‌های ایران به مصر بوده است

راشاتودی: عمار حکیم حامل پیام‌های ایران به مصر بوده است شبکه راشای تودی روسیه به نقل از منابع عراقی مدعی شد که رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفری که به مصر داشته، در دیدار با مقامات این کشور از جمله رئیس جمهور، پیام‌های ایران در خصوص احیای روابط با این کشور آفریقایی را ابلاغ کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه راشا تودی روسیه به نقل از منابع دیپلماتیک عراقی مدعی شد که عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفری که به مصر داشته حامل پیام‌هایی از سوی ایران به قاهره بوده است.

 

سید عمار الحکیم دیروز وارد قاهره شده و با مقامات و شخصیت‌های دینی و سیاسی مهم مصر دیدار کرد؛ حکیم با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور، سامح شکری، وزیر خارجه، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب، احمد الطیب، مفتی و شیخ الأزهر و رهبر مسیحیان مصر و شماری دیگری از شخصیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی دیدار کرد.

 

بر اساس این ادعا، مقامات عراقی گفته‌اند که حکیم در دیدار با مقامات این کشور از جمله رئیس جمهور، پیام‌های ایران در خصوص احیای روابط با این کشور آفریقایی را که بعد از چند دور دیدار بین مقامات امنیتی دو کشور برگزار شد، ابلاغ کرده است.

 

راشا تودی گزارش داد: «پیام‌هایی که حکیم ابلاغ کرده "مثبت" بوده و پاسخ‌هایی که از السیسی در رابطه با روابط بین تهران و قاهره دریافت کرده، نیز "مثبت" بوده است.»

 

عمار حکیم دیروز در مرکز اندیشه و مطالعات راهبردی مصر به نقش مهم عراق در اجرای پروژه‌های ثبات‌آفرین در منطقه از جمله مذاکرات ایران و عربستان و برخی دیگر مذاکرات اشاره و بر اهمیت برطرف کردن بحران‌ها و کمک به حل اختلافات در کشورها تأکید کرد.

 

او گفت که جهان عرب می‌تواند نقش هم‌افزایی و همکاری میان چهار ملت عربی و ترکی و ایرانی و کردی را بر عهده بگیرد.

 

دیروز دوشنبه همچنین سلطان عمان در سفری دو روزه که به تهران داشت، با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفت‌وگو کرد که طی آن ایشان از احیای روابط بین مصر و ایران استقبال کردند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار