سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

قالیباف: ترانزیت کالا و انرژی میان ایران و ترکمنستان فرصت محسوب می‌شود

«قربانقلی بردی محمداُف» رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان عصر امروز (سه‌شنبه، 9 خرداد ماه) با حضور در مجلس شورای اسلامی با محمدباقر قالیباف دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن خوشآمدگویی به رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان برای حضور در ایران، گفت: سابقه فرهنگی و دینی میان دو کشور، نقاط مشترک و مرزهای طولانی و مطمئن از جمله دلایلی است که باعث تأکید ما بر تحکیم و تقویت روابط میان دو کشور می‌شود که در این بین، این سفرها می‌تواند مسیر را برای توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هموار کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی‌شک باید این باور در هر دو کشور برای عمق‌بخشی به روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در شرایط کنونی جهان وجود داشته باشد، گفت: برای تحقق باورهای خود نباید زمان را از دست بدهیم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه موضوع ترانزیت کالا و انرژی میان دو کشور و کل کشورهای منطقه با توجه به شرایطی که در منطقه و جهان حاکم شده، بسیار حائز اهمیت بوده و یک فرصت محسوب می‌شود، اظهار کرد: بی‌شک برای توسعه روابط نیازمند تقویت روابط میان پارلمان‌ها، دولت‌ها و ملت دو کشور هستیم.

رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان: نیازمند تعریف نوع جدیدی از روابط هستیم

«قربانقلی بردی محمداُف» نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران، گفت: حُسن همجواری باعث می‌شود دو کشور برای تقویت روابط خود انگیزه داشته باشند که سفر امروز نیز حاکی از اراده ترکمنستان برای توسعه و تقویت همکاری‌ها است.

رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان در ادامه با اشاره به تأکید این کشور بر تقویت دیپلماسی پارلمانی، عنوان کرد: ما در شورای بین‌المجالس در آسیای مرکزی شرکت داریم و با ایران در این زمینه همکاری داشته‌ایم که البته نیازمند توسعه است.

وی در ادامه با بیان اینکه معتقدیم برای توسعه روابط بین پارلمانی نیازمند تعریف نوع جدیدی از روابط هستیم، گفت: اهمیت این موضوع از آنجا است که ایران کشور مهمی در منطقه است از این رو باید نسبت به تقویت گروه‌های دوستی پارلمانی اقدام کنیم.

«بردی محمداُف» همچنین با بیان اینکه امروز اقتصاد جهانی دچار رکود شده است، اظهار کرد: با استفاده از گذرگاه‌ها و مسیرهای ریلی و جاده‌ای می‌توان توسعه روابط تجاری میان دو کشور را رقم زد و آن را به عنوان یک اولویت قلمداد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار