هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تجهیز نیرو‌های آمریکا در سوریه به سامانه موشکی «هایمارس»

تجهیز نیرو‌های آمریکا در سوریه به سامانه موشکی «هایمارس» برخی منابع رسانه‌ای مدعی تجهیز نیرو‌های آمریکا در شرق سوریه به سامانه موشکی «هایمارس» شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع رسانه‌ای از استقرار سامانه موشکی «هایمارس» آمریکا نزدیک میادین نفتی سوریه در شرق این کشور خبر دادند.

خبرگزاری «آناتولی» سه شنبه شب به نقل از منابع محلی مدعی شد که ایالات متحده نیرو‌های خود نزدیک میادین نفتی در شرق سوریه را با سامانه موشکی «هایمارس» مسلح کرده است.

دولت سوریه بار‌ها اعلام کرده است که حضور آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق این کشور، اشغالگرانه است و باید از خاک سوریه خارج شوند. نظامیان آمریکا روزانه هزاران بشکه نفت از شرق سوریه سرقت می‌کنند.

این منابع به آناتولی گفتند، سامانه موشکی هایمارس در چند روز گذشته به نیرو‌های آمریکایی در استان «دیرالزور» ارسال شده است. منابع محلی گفتند که این اقدام با هدف مقابله با حملات پهپادی علیه نیرو‌های آمریکا مستقر در این منطقه انجام می‌شود. نیرو‌های آمریکایی در سوریه چندین بار مورد حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته‌اند.

چندی قبل خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی در حومه «الیعربیه»، از اقدام اشغالگران آمریکا در انتقال ۳۳ تانکر حامل نفت مسروقه از میدان‌های نفتی «الجزیره» و منطقه «الشرقیه» سوریه از طریق گذرگاه غیرقانونی المحمودیه به عراق خبر دادند.

این سرقت در حالی صورت گرفت که نیرو‌های آمریکا اوایل اردیبهشت جاری نیز، ۳۴ تانکر حامل نفت سرقتی را از طریق گذرگاه غیرقانونی المحمودیه و نیز ۴۰ تانکر دیگر را از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید به عراق قاچاق کرده بودند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار