هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

گلوله باران مواضع مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان

گلوله باران مواضع مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان وزارت‌های دفاع جمهوری آذربایجان و ارمنستان مدعی گلوله باران مواضع مرزی خود از سوی طرف مقابل شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارمنستان و جمهوری آذربایجان سه شنبه مدعی گلوله باران مواضع مرزی خود توسط طرف مقابل شدند.

خبرگزاری «ترند نیوز» به نقل از وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که نیرو‌های مسلح ارمنستان مواضع ارتش جمهوری آذربایجان را در «آغدام» و «شوشا» گلوله باران کردند.

وزارت دفاع ارمنستان بلافاصله ادعای باکو را رد کرد. به گزارش «رادیو ارمنستان»، وزارت دفاع ارمنستان تصاویری منتشر کرده که نشان داد نیرو‌های جمهوری آذربایجان مواضع ارمنستان را با خمپاره گلوله باران کردند. ارمنستان اعلام کرد که نیرو‌های این کشور در این حادثه تلفات نداشته‌اند.

جنگ دوم باکو و ایروان بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نخست‌وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد. جمهوری آذربایجان در این دور از درگیری‌ها مناطقی از جمله قره‌باغ را از اشغال ارمنستان خارج ساخت.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان روز شنبه نیز در بیانیه‌ای از شناسایی گروهی از نظامیان ارمنستان در مناطق مرزی حین تحرکات مهندسی خبر داد.

این وزارتخانه مدعی شد که شماری از نظامیان ارمنستان در منطقه مرزی، محل استقرار نیرو‌های حافظ صلح روس، تحت پوشش فعالیت‌های کشاورزی تلاش می‌کردند استحکاماتی را مقابل مواضع ارتش جمهوری آذربایجان واقع در مسیر «آغدام» ایجاد کنند.

به گفته وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در نتیجه اقدامات سریع یگان‌های ارتش، نیرو‌های ارمنستانی فعالیت خود را متوقف کرده و منطقه را ترک کردند.

وزارت دفاع ارمنستان ادعای باکو را رد و اعلام کرد که روایت وزارت جمهوری آذربایجان با واقعیت مطابقت ندارد.

مذاکرات صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان در روز‌های اخیر برگزار شده، اما به گفته ایروان، همچنان محاصره بخش ارامنه‌نشین قره‌باغ و انسداد مسیر مهم لاچین توسط باکو ادامه دارد.

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز یکشنبه در دیدار با اهالی منطقه «لاچین» گفت، قره باغ که ارامنه امروز در آن زندگی می‌کنند سرزمین اجدادی و قانونی جمهوری آذربایجان است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار