عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

پرواز جنگنده چین مقابل دماغه هواپیمای نظامی آمریکا

پرواز جنگنده چین مقابل دماغه هواپیمای نظامی آمریکا پنتاگون مدعی شد جنگنده چینی مقابل یک هواپیمای نظامی آمریکا بر فراز دریای چین جنوبی پرواز کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) سه شنبه شب به وقت تهران از رویارویی یک فروند جنگنده چین با یکی از هواپیماهای ایالات متحده بر فراز «دریای چین جنوبی» خبر داد.

 

به گزارش منابع خبری، پنتاگون مدعی شده خلبان چینی مستقیماً مقابل دماغه هواپیمای نیروی هوایی ایالات متحده پرواز کرد. پنتاگون اعلام کرده که خلبان جنگنده چینی حین رهگیری هواپیمای ایالات متحده بر فراز دریای چین جنوبی در ۲۶ مه (جمعه پنج خرداد) حرکت غیر ضروری تهاجمی انجام داد.

 

چندی قبل، فرمانده نیروی هوایی آمریکا گفت که چین در صنایع هوا و فضا پیشرفت سریعی کرده و توانایی رزمی آمریکا به خطر افتاده است.

 

خبرنگار نشریه «پولیتیکو» نیز در توییتی در این زمینه نوشت، یک فروند جنگنده «جی-۱۶» چین در ۲۶ مه یک هواپیمای «آر سی -۱۳۵» را رهگیری کرد. خلبان جت چینی مستقیماً مقابل دماغه این هواپیما پرواز کرد و هواپیمای ایالات متحده را مجبور کرد در حالت نامتعادلی پرواز کند.

 

ارتش آمریکا از ادامه پرواز هواپیماهای خود در منطقه جهت اطمینان از تردد امن کشتی‌ها و هواپیماها خبر داده است. وزارت دفاع چین واکنشی به ادعای تازه ارتش آمریکا نشان نداده است.

 

چین بارها اعلام کرده که اعزام کشتی و هواپیمای نظامی از سوی آمریکا به دریای چین جنوبی برای صلح خوب نیست. هواپیماها و کشتی‌های نظامی آمریکا به طور منظم در سراسر این منطقه عملیات‌های تجسسی انجام می‌دهند و این گونه ماموریت‌ها موجب اشتباهات محاسباتی می‌شود.

 

بر اساس آمار منتشر شده، نیروی هوایی ارتش چین بیش از ۳۳۷۰ فروند هواپیمای نظامی دارد. خلبانان رزمی نیروی هوایی چین به طور میانگین ۱۰۰ تا۱۵۰ ساعت پرواز در سال انجام می‌دهند که میزان بسیار قابل توجهی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار