بعد از ناکارآمدی گنبد آهنین؛ توسل اسرائیل به پدافند لیزری-راهبرد معاصر
رژیم صهیونیستی مدعی شهادت فرمانده حزب‌الله شد به تعویق افتادن سفر عراقچی به لبنان به توصیه سیدحسن نصرالله واکنش حماس به تجاوز تروریستی اسرائیل به ضاحیه بیروت آماده باش کامل و باز شدن پناهگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت ۷۸ شهید و زخمی برجای گذاشت  رادیو اسرائیل: هدف حمله به منطقه ضاحیه بیروت، «ابراهیم عقیل» فرمانده عملیات ویژه حزب‌الله بود شهادت یکی از فرماندهان کتائب حزب الله عراق در جریان حمله رژیم صهیونیستی آمار دقیق شهدای غزه و کرانه باختری از ۷ اکتبر تاکنون همسر سفیر ایران در بیروت: عمل جراحی کوچکی روی چشم همسرم انجام شده نماینده طالبان در مورد بی احترامی به سرود ملی ایران: طبق سنت خودمان عمل کردیم | عذرخواهی می‌کنیم + فیلم سرپرست سفارت افغانستان به وزارت خارجه احضار شد تعداد پناهجویان در آلمان به بالاترین میزان از جنگ جهانی دوم رسید وزیر اقتصاد تایوان: قطعات پیجر‌های منفجرشده در لبنان ساخت تایوان نبودند لبنان: به دنبال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت از سوی دادگاه بین‌المللی هستیم لغو پرواز‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان به تل آویو

بعد از ناکارآمدی گنبد آهنین؛ توسل اسرائیل به پدافند لیزری

به اعتقاد یکی از طراحان سامانه پدافند لیزری رژیم صهیونیستی، این سامانه نیز به آن کارآمدی که در رسانه‌ها به آن پرداخته می‌شود، نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک پژوهشگر اسرائیلی اطلاعات دقیقی در مورد ضعف‌های سامانه پدافند لیزری اسرائیلی منتشر کرد، که از زمان اعلام ساخته شدن این سامانه بی سابقه بوده است.

 

یوشع کالیسکی پژوهشگر مرکز پژوهش‌های امنیت رژیم صهیونیستی در این مقاله تحلیلی که در روزنامه یدیعوت احارانوت منتشر و توسط رسانه‌های عربی بازنشر یافت، پرسید: همواره در هر جنگی بعد از سال 2020 این پرسش در افکار عمومی اسرائیل مطرح می‌شود که پس این سلاح پدافند لیزری کجاست، چرا خبری از سلاحی که به ما وعده بکارگیری آن را داده بودند، نیست؟

 

به اعتراف این پژوهشگر که یکی از طراحان این سامانه هم محسوب می‌شود با وجود آن که سامانه مذکور برخی از ویژگی‌ها را در اختیار دارد اما عیب‌های مهمی دارد که مانع از عملکرد بالای آن می‌شود.

 

به گفته وی: یکی از مهم‌‌ترین عیوب این سامانه آن است که شعاع لیزر فقط خط مستقیم را طی می‌کند و از اینرو تنها قادر است در صورتی که هدف در خط مستقیمش قرار بگیرد مقابله کند.

 

همچنین شرایط جوی نیز تاثیرات خود را بر عملکرد این سامانه وارد کرده و در صورت ابری یا مه آلودن بودن جوب، بارانی شدن یا وجود آب، بخار و نا آرام بودن جو عملکرد آن به شدت پایین می‌‌آید.

 

او در پایان اذعان می‌کند که اسرائیلی‌ها باید بدانند که سامانه لیزری گرچه بخشی از دفاع چند لایه پدافندی اسرائیل خواهد بود اما راه‌حل سحر آمیزی برای موشک‌های (مقاومت) محسوب نمی‌شود.

 

گفتنی است بعد از آغاز جنگ اخیر علیه نوار غزه که با ترور فرماندهان جنبش جهاد اسلامی فلسطین آغاز شد، این تصور می‌رفت که تمامی موشک‌های مقاومت توسط سامانه لیزری سرنگون خواهد شد، اما در سایه ناکارآمدی گنبد آهنین در رهگیری موشک‌ها و ناامیدی از عملکرد سامانه لیزری، ارتش رژیم صهیونیستی مجبور شد، سامانه بسیار پر هزینه فلاخن داود را برای مقابله با این موشک‌ها راه اندازی کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار