تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

وزیر راه: خبرنگاران صاحب مسکن می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در تمام شهرهای کشور پروژه‌های فعال ساخت مسکن وجود دارد، گفت: خبرنگاران نیز می‌توانند مانند سایر اقشار از این پروژه‌ها استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد اسلامی اظهار کرد: خبرنگارانی که فاقد مسکن هستند، مانند سایر اقشار جامعه می‌توانند در پروژه‌های ساخت مسکن در شهرها ثبت نام کرده و از مسکن برخوردار شوند.

 

وی تاکید کرد:هیچ شهری نیست که پروژه فعال مسکن در آن وجود نداشته باشد.

 وزارت راه و شهرسازی چند طرح مسکنی از جمله "تام کاد" را در دست اجرا دارد. معاون وزیر راه و شهرسازی در این‌باره گفته است:طرح اقدام ملی ساخت 400 هزار واحد مسکونی شهری، احداث و بهسازی 200 هزار واحد مسکن روستایی، ایجاد بازار تعهدی مصالح، تکمیل طرح مسکن مهر، جمع‌آوری سرمایه‌های خرد ملی در قالب صندوق‌های تأمین مسکن برای گروه‌های متوسط به پایین درآمدی و استفاده از زمین‌های دستگاه‌های دولتی، نظامی و نهادهای عمومی غیر‌دولتی در قالب طرح‌های «تام کاد» و «تام فاز» و «تام اج» و در نهایت ورود عملیاتی به رفع معضل سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده از مهم‌ترین برنامه‌های اجرای وزارتخانه در بخش مسکن است.

 

حسینی با اعلام این‌که طرح «تام کاد» طرح (تأمین مسکن کارکنان دولت) به‌رؤیت رییس جمهوری رسیده و اکنون سازمان برنامه و بودجه در حال تهیه شیوه‌نامه اجرای آن جهت تصویب در هیئت دولت در حال پیگیری است، بیان کرد:‌ طرح دیگر "تام فاز" (تأمین مسکن به‌روش فروش اقساطی) است تأمین مسکن به‌روش فروش اقساطی زمین نیز در دست برنامه‌ریزی است و به‌زودی سازوکار آن تهیه و اعلام می‌شود.

 

وی با اشاره به طرح «تام اِج» و مراحل آن گفت: این طرح که طرح تأمین مسکن به‌روش اجاره است، طرحی است که وزارتخانه برای تمامی دهک‌های متوسط و ضعیف جامعه با برنامه‌ریزی مشخصی پیگیری می‌کند.

 

ویی همچنین با اشاره به وضعیت مسکن مهر افزود: کل واحدهای مسکونی مهر دارای قرارداد دو میلیون و 203 هزار و 76 واحد بوده است که همه واحدهای تحویل‌شده از این میزان کل شامل یک میلیون و 834 هزار و 432 واحد است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار