عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بازداشت ۹۱ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی

باشگاه اسیران فلسطین اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۹۱ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه اسیران فلسطین اعلام کرد از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۹۱ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند که آخرین آن خبرنگار حازم ناصر است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، باشگاه اسیران فلسطین همچنین اعلام کرد: ۵۳ خبرنگار ازجمله ۶ خبرنگار زن و دست‌کم ۱۶ خبرنگار اهل غزه که ما توانستیم هویت آنها را تأیید کنیم، همچنان در بازداشت هستند.

این نهاد فلسطینی همچنین تاکید کرد که از میان خبرنگاران بازداشتی ۱۷ تن درحال حاضر در بازداشت اداری به سر می‌برند.

جنگ رژیم صهیونیستی تحت حمایت آمریکا علیه مردم غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ ادامه دارد و بیش از ۱۲۴ هزار فلسطینی شهید و زخمی برجای گذاشته است و بیش از ۱۰ هزار فلسطینی هم در میان ویرانی گسترده و قحطی که منجر به مرگ ده‌ها کودک شده، مفقود هستند.

تل‌آویو در حالی به این جنگ ادامه می‌دهد که شورای امنیت با صدور قطعنامه خواهان توقف فوری جنگ غزه شد و دیوان بین‌المللی دادگستری نیز از رژیم صهیونیستی خواست حمله به شهر رفح در جنوب غزه را متوقف و تدابیری برای ممانعت از وقوع نسل‌کشی جمعی و بهبود وضعیت انسانی غزه اتخاذ کند.

پیشتر وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد شمار قربانیان عملیات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون به ۳۹ هزار و ۱۴۵ شهید و ۹۰ هزار و ۲۵۷ زخمی رسیده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده