احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

دارایی‌های اردوغان در روزنامه رسمی ترکیه منتشر شد

روزنامه رسمی ترکیه اموال و داریی‌های «رجب طیب اردوغان» را منتشر کرد و بر این اساس، وی ۵ میلیون لیره بدهکار بوده و یک واحد مسکونی در استانبول دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 02
کد خبر: ۱۸۷۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه رسمی ترکیه افزود: اردوغان واحد مسکونی با همسرش از سال ۲۰۱۹ میلادی در منطقه اسکودار به عنوان یکی از محله‌های قدیمی استانبول دارد که ارزش آن ۷.۷ میلیون لیره (۳۷۰ هزار دلار) برآورد می‌شود، علاوه بر این، وی قطعه زمینی به مساحت ۰.۲ هکتار در استان ریزه واقع در دریای سیاه از سال ۱۹۸۸ میلادی دارد.

به نوشته این روزنامه ترکیه، رئیس جمهوری ترکیه بیش از ۱.۸ میلیون لیره (بیش از ۸۶ هزار دلار) در سه حساب بانکی خود دارد و مبلغ ۵ میلیون و ۳۹۰ هزار لیره (معادل ۲۵۰ هزار دلار) به فردی به نام «مصطفی اردوغان» (برادرش) بدهکار است.

اردوغان در آوریل گذشته نخستین خودروی برقی تولید ترکیه به نام TOGG را خریداری کرد.

در ۲۴ ژوئن ۲۰۱۸ میلادی پس از اعلام نتایج نهایی انتخابات ترکیه هم دارایی‌های اردوغان در روزنامه رسمی منتشر شده بود که بر این اساس وی ۶ میلیون و ۳۴۷ هزار لیر پول داشت.

بر اساس نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، در این انتخابات، ۵۲ میلیون و ۹۳ هزار و ۳۷۵ نفر رای خود را به صندوق انداختند و میانگین مشارکت به ۸۵.۷۲ درصد رسید.

در این میان، اردوغان با ۲۷ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۷۲۴ رای معادل ۵۲.۱۸ درصد آرا و رقیب وی «کمال قلیچدار اوغلو»، نامزد اپوزیسیون با کسب ۲۵ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۷۲۴ رای معادل ۴۷.۸۲ درصد آرا را کسب کرد.

در دور اول انتخابات ریاست جمهوری ترکیه که در چهاردم ماه مه گذشته برگزار شد، اردوغان ۴۹.۵۲ درصد آرا و قلیچدار اوغلو ۴۴.۴۸ درصد آرا را به دست آورده بود و انتخابات به دلیل عدم کسب بیش از ۵۰ درصد آرا به دور دوم کشیده شد. / شفقنا

ارسال نظر