دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دارایی‌های اردوغان در روزنامه رسمی ترکیه منتشر شد

روزنامه رسمی ترکیه اموال و داریی‌های «رجب طیب اردوغان» را منتشر کرد و بر این اساس، وی ۵ میلیون لیره بدهکار بوده و یک واحد مسکونی در استانبول دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 02
کد خبر: ۱۸۷۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه رسمی ترکیه افزود: اردوغان واحد مسکونی با همسرش از سال ۲۰۱۹ میلادی در منطقه اسکودار به عنوان یکی از محله‌های قدیمی استانبول دارد که ارزش آن ۷.۷ میلیون لیره (۳۷۰ هزار دلار) برآورد می‌شود، علاوه بر این، وی قطعه زمینی به مساحت ۰.۲ هکتار در استان ریزه واقع در دریای سیاه از سال ۱۹۸۸ میلادی دارد.

به نوشته این روزنامه ترکیه، رئیس جمهوری ترکیه بیش از ۱.۸ میلیون لیره (بیش از ۸۶ هزار دلار) در سه حساب بانکی خود دارد و مبلغ ۵ میلیون و ۳۹۰ هزار لیره (معادل ۲۵۰ هزار دلار) به فردی به نام «مصطفی اردوغان» (برادرش) بدهکار است.

اردوغان در آوریل گذشته نخستین خودروی برقی تولید ترکیه به نام TOGG را خریداری کرد.

در ۲۴ ژوئن ۲۰۱۸ میلادی پس از اعلام نتایج نهایی انتخابات ترکیه هم دارایی‌های اردوغان در روزنامه رسمی منتشر شده بود که بر این اساس وی ۶ میلیون و ۳۴۷ هزار لیر پول داشت.

بر اساس نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، در این انتخابات، ۵۲ میلیون و ۹۳ هزار و ۳۷۵ نفر رای خود را به صندوق انداختند و میانگین مشارکت به ۸۵.۷۲ درصد رسید.

در این میان، اردوغان با ۲۷ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۷۲۴ رای معادل ۵۲.۱۸ درصد آرا و رقیب وی «کمال قلیچدار اوغلو»، نامزد اپوزیسیون با کسب ۲۵ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۷۲۴ رای معادل ۴۷.۸۲ درصد آرا را کسب کرد.

در دور اول انتخابات ریاست جمهوری ترکیه که در چهاردم ماه مه گذشته برگزار شد، اردوغان ۴۹.۵۲ درصد آرا و قلیچدار اوغلو ۴۴.۴۸ درصد آرا را به دست آورده بود و انتخابات به دلیل عدم کسب بیش از ۵۰ درصد آرا به دور دوم کشیده شد. / شفقنا

ارسال نظر