عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

یک زن رئیس بانک مرکزی ترکیه شد

«حفیظه گی ارکان» که در میانه بحران اقتصادی ترکیه به عنوان رئیس جدید بانک مرکزی انتخاب شده، اولین زنی است که در ترکیه به این سمت منصوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 09
کد خبر: ۱۸۸۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، «حفیظه گی ارکان» را به جای «سحاپ کاوچی اوغلو» به عنوان رئیس جدید بانک مرکزی ترکیه معرفی کرد.

به گزارش میدل ایست آی، این اقدام نشانه دیگری است مبنی بر اینکه دولت جدید اردوغان قصد دارد به سمت یک سیاست پولی متعارف‌تر حرکت کند.

ارکان ۴۱ ساله، که پیش از این در آمریکا مدیر بانکی بوده است، قرار است اولین رئیس زن بانک مرکزی ترکیه شود. او که ابتدا از دانشگاه بوغازیچی استانبول فارغ التحصیل شده، دکترای خود را در رشته تحقیقات عملیات و مهندسی مالی از دانشگاه پرینستون آمریکا گرفته است.

شایان ذکر است که وی پیش از این، مناسب مهمی در موسسه‌های مالی بین‌المللی از جمله گلدمن ساکس، بزرگترین بانک سرمایه‌گذاری جهان داشته است.

ارکان همچنین پنجمین رئیس بانک مرکزی ترکیه در چهار سال اخیر خواهد بود. پیش از او سحاپ کاوچی اوغلو به عنوان رئیس بانک مرکزی انتخاب شده بود. در دوره او با کاهش نرخ بهره بانکی، لیره ترکیه سقوط کرد و تورم این کشور به بالاترین سطح ۲۴ سال اخیر رسید./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده