فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست

دعوت از گروه پارلمانی مصر و اردن برای سفر به ایران

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی خبرها درباره احتمال احیای روابط ایران و مصر گفت: توسعه روابط با همسایگان به عنوان یکی‌ از دستورکارهای اصلی دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی قرار دارد و این سیاست به درستی طی 2 سال گذشته توسط وزارت خارجه دنبال شده و مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز از این روند رضایت نسبی دارد.

 

وی با بیان اینکه "شاه‌کلید حل مشکل منطقه‌ای، روابط به هم پیچیده ایران و عربستان بود که این مسئله با درایت دولت حل و فصل شد" عنوان کرد: البته اختلافات ایران و عربستان در برخی از مسائل منطقه‌ای همچنان پابرجاست اما وجود اختلافات نباید منجر به بسته شدن مسیرهای دیپلماتیک میان دو کشور شود و همکاری‌ها میان ایران و عربستان برای کمک به کاهش تنش‌ها در جهان اسلام، جلوگیری از سوءاستفاده بیگانگان و رشد و توسعه کشورهای اسلامی در حوزه‌های مختلف که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب هم قرار داشته، باید تداوم داشته باشد.

 

گلرو با اشاره به دیدار اخیرش با رئیس دفتر حافظ منافع مصر در ایران گفت: ما در کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی تلاش کردیم تا در امتداد دیپلماسی رسمی جمهوری اسلامی، با کشورهایی که روابط دیپلماتیک‌ با آنها در سطح پایین‌تری قرار دارد، رایزنی‌های پارلمانی را دنبال کنیم. در همین راستا در هفته گذشته دیداری با سفرای مصر و اردن داشتم و از گروه پارلمانی این دو کشور دعوت کردم تا به تهران سفر کنند که امیدواریم هرچه زودتر این سفرها به انجام برسد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره آثار از سرگیری روابط ایران و مصر گفت: طبیعتاً این مسئله در حوزه‌های مختلف به ویژه امنیت و اقتصاد که می‌تواند پایه اصلی روابط دو کشور باشد، اثرگذار خواهد بود، به طوری که در حوزه امنیت تنش‌های منطقه‌ای را به حداقل رسانده و در حوزه اقتصادی نیز ظرفیت گردشگری، نفت و گاز، کشاورزی، پتروشیمی و صنایع خودروسازی را شکوفا خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ذکر این نکته مهم ضروری است که علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار