ظریف: ایران برای حراست از امنیت خود در خلیج فارس تردید نخواهد کرد-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

ظریف: ایران برای حراست از امنیت خود در خلیج فارس تردید نخواهد کرد

وزیر خارجه ایران امروز جمعه در حساب کاربری خود در توئیتر تأکید کرد ایران در حراست از منافع خود در خلیج فارس تردید به خود راه نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران امروز جمعه در حساب کاربری خود در توئیتر تأکید کرد ایران در حراست از منافع خود در خلیج فارس تردید به خود راه نخواهد داد.

 

ظریف نوشت: «خلیج فارس یک شاهرگ حیاتی است و به همین دلیل برای ایران که از دیرباز تضمین‌کننده امنیت دریایی بوده اولویت‌ امنیت ملی به شمار می‌رود. با در نظر گرفتن این واقعیت و صرفنظر از هجمه‌های تبلیغاتی، هر گونه حضور برون‌منطقه‌ای طبق تعریف، منشأ ناامنی است. ایران برای حراست از امنیت خود تردید نخواهد کرد.»

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

دولت‌های اروپایی علی‌رغم ایستادگی‌های لفظی در برابر فشارهای آمریکا در عمل با سیاست‌های این کشور علیه ایران همسو هستند. تفنگداران دریایی انگلیس ۱۳ تیرماه یک نفتکش حامل نفت خام ایران را در منطقه جبل‌‌طارق توقیف کردند.

 

دولت انگلیس ادعا می‌کند از آنجا که مقصد نفتکش مورد نظر (به نام گریس-۱) سوریه بوده، ارسال این محموله نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا در سوریه بوده است.

 

کارشناسان حقوق بین‌الملل می‌گویند براساس اصل «استقلال دولت‌ها» و اصل «نسبی بودن معاهدات»، اعضای اتحادیه اروپا نمی‌توانند بدون رضایت دولت‌های ثالث یا غیرعضو، مقررات و مصوبات اتحادیه را بر آنها اعمال کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
0
0
محمد جواد ظریف وزیر خارجه گفت: هر چه کم‌کاری کرده‌ام در مقابل ملت عذرخواه هستم.

آقای ظریف،
تکرار نکردن اشتباه خردمندانه‌ترین عذرخواهی است،
مهمترین کم‌کاری که از شما دیده شده آن بود که جمهوری اسلامی شما را برای امضای برجام فرستاده بود و داشتید برای ایجاد صلح با جهان مذاکره می‌کردید که جمهوری اسلامی موشک با شعار مرگ بر اسرائیل پرتانید و شما مانند مرحوم بازرگان بی‌درنگ استعفا ندادید.

سرور گرامی،
تنها راه نجات کشور اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- مذاکره با آقای ترامپ برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،