دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

کنعانی: مردم ‎جمهوری آذربایجان را باید از ‎رژیم صهیونیستی ترساند نه از ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به هشدار جمهوری آذربایجان به اتباع این کشور برای سفر به ایران گفت: آنکه باید مردم ‎آذربایجان را از آن ترساند، ‎رژیم صهیونیستی است نه ایران تمدنی و اسلامی.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان در ادامه اقدامات غیرسازنده و غیردوستانه این کشور در قبال ایران، به اتباع این کشور نسبت به سفر به ایران هشدار داد و از آنها خواست از سفر غیرضروری به جمهوری اسلامی ایران خودداری کنند.

 

در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (دوشنبه) ۱۵ خرداد ماه به این اقدام جمهوری آذربایجان واکنش نشان داد و گفت: وزارت خارجه آذربایجان نسبت به سفر شهروندان خود به ‎ایران هشدار داده است! ‌این همان سیاستی است که رئیس‌جمهور رژیم جعلی، کودک‌کش و اشغالگر صهیونیستی اخیرا در سفر به باکو در پیش گرفت.

 

به گزارش فارس، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان در این هشدار با اشاره به حمله مسلحانه به سفارت این کشور در تهران در ژانویه که با انگیزه شخصی انجام شد، بار دیگر این اقدام را تروریستی خواند و با اشاره به تعطیلی سفارت این کشور در تهران به اتباع این کشور توصیه کرد در صورت سفر به ایران مراقب باشند.

 

اخیرا «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی سفری به باکو داشت. سخنگوی وزارت امور خارجه پس از این سفر نیز در اظهاراتی با بیان اینکه هیچ یک از تحرکات منطقه‌ای رژیم صهیونیستی از دیدگان نافذ جمهوری اسلامی ایران پنهان نمی‌ماند، گفت: لانه عنکبوت قابل اتکا نیست و تقلا برای بسط حضور منطقه‌ای، کمکی به ترمیم بنیان متزلزل داخلی این رژیم نخواهد کرد.

 

ناصر کنعانی در واکنش به اقدام اخیر جمهوری آذربایجان در هشدار نسبت به سفر به ایران افزود: آنکه باید مردم ‎آذربایجان را از آن ترساند، ‎رژیم صهیونیستی است نه ایران تمدنی و اسلامی.

 

کنعانی در توئیتر در این باره نوشت: سیاست ما همچنان لغو روادید و آغوش باز به روی برادران و خواهران آذربایجانی است.

 

سخنگوی وزارت خارجه همچنین یادآور شد: تداوم ‎سیاست همسایگی سرلوحه کار ماست، البته در چارچوب احترام متقابل و رعایت آداب همسایگی.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ۲۸ اردیبهشت ماه نیز ضمن رد اتهامات بی اساس زنجیره‌ای جمهوری آذربایجان علیه ایران، گفت: برخورد با شهروندان خاطی و قانون شکن حق طبیعی همه حکومت‌هاست، اما بازداشت و زندانی کردن بسیاری از شهروندان با ادعای ارتباط با ایران غیر قابل پذیرش است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار