آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

گانتس: ایران یک تهدید بالقوه برای تل‌آویو است

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی با طرح ادعا‌های تکراری علیه برنامه هسته‌ای ایران، آن را یک چالش برای منطقه و جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر. بنی گانتس، رئیس حزب اتحاد در پارلمان رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ سابق این رژیم در کنفرانس سالانه جروزالم پست در نیویورک ادعا کرد: «اگر حمله به ایران لازم باشد، تمام اسرائیل متحد می‌شود».

 

به گزارش جروزالم پست، وزیر جنگ سابق رژیم ادعا کرد: «امروز در واقعیتی که همواره در حال تغییر است، ملت ما با ظهور یک ایران مجهز به سلاح هسته‌ای تهدید می‌شود. باید تاکید کنیم که ایران هسته‌ای قبل از هر چیز یک چالش جهانی است که ثبات جهانی و منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد».

 

وی همچنین در ادامه اذعان کرد: «تأثیر ایران یک تهدید بالقوه وجودی برای اسرائیل است» و ادامه داد «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد. هر کاری که لازم باشد برای جلوگیری از تهدید موجودیتی برای اسرائیل انجام خواهیم داد. می‌دانیم که چنین اقدامی ممکن است هزینه زیادی داشته باشد، اما مانند همیشه در این مسائل، مقامات و مردم اسرائیل متحد خواهند شد».

 

مقامات صهیونیست همواره با ادعا‌های بی‌اساس خود در خصوص برنامه هسته‌ای ایران قصد دارند فضای رسانه‌های بین‌المللی را تحت تاثیر قرار دهند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به تازگی مدعی شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تسلیم ایران شده است.

 

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس انرژی اتمی در پاسخ به این اظهار نظر گفته است کار آژانس «بی‌طرفانه» و «فنی» است و وقایع را آنطور که هست بیان می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار