ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا

کنعانی خطاب به بلینکن: در حفاظت از حقوق و امنیت خود‌ تردید نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام زنی‌های بی اساس وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: در تقویت توان بازدارندگی و حفاظت از حقوق و امنیت خود تردید نخواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات بی پایه و اساس آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا و اتهامات بی اساس علیه ایران در نشست سالانه آیپک واکنش ایران را به همراه داشت.

 

در همین خصوص، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در این نشست گفت: وزیر امور خارجه دولت آمریکا در استمرار حمایت همه جانبه کشورش از رژیم آپارتاید صهیونیستی، اظهارات بی پایه و اساسی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

 

به گزارش فارس، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه ۱۵ خرداد ماه در نشستی با حضور اعضای «آیپک» برای جلب توجه اعضای این لابی صهیونیستی به تکرار ادعاهای همیشگی علیه ایران پرداخت.

 

بلینکن همچنین در این نشست بار دیگر عنوان کرد که «همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است».

 

سخنگوی وزارت خارجه ایران در این باره افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که حمایت از ملت فلسطین در راستای حمایت از مظلوم و جنبش‌های آزادیبخش و مبتنی بر حمایت از حق تعیین سرنوشت، نفی اشغالگری و مبارزه با آپارتاید است.

 

آنتونی بلینکن در نشست آیپک طی سخنانی بر تعهد آمریکا به امنیت رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت: تعهد ایالات متحده به امنیت اسرائیل «آهنین» و غیر قابل مذاکره است.

 

ناصر کنعانی همچنین با تأکید بر اینکه تهدید به توسل به زور توسط آمریکا علیه سایر دولت‌ها، خلاف حقوق بین‌الملل به ویژه مفاد منشور ملل متحد است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران در تقویت توان بازدارندگی و نیز حفاظت از حقوق و امنیت خود تردید نخواهد کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات آمریکایی توصیه کرد از اتهام زنی‌های بی‌پایه و اساس به جمهوری اسلامی ایران پرهیز کرده و در تداوم سیاست‌های غیرقانونی و شکست خورده خود نسبت به ایران تجدیدنظر کنند./ فارس

ارسال نظر