دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک سخنگوی وزارت خارجه: پیام عراقچی به فواد حسین ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا نداشت واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد

استقبال هواپیمایی ارمنستان از تقویت روابط فرهنگی با ایران

استقبال هواپیمایی ارمنستان از تقویت روابط فرهنگی با ایران شرکت هوایی دولتی ارمنستان از آغاز پروازهای رفت و برگشت خود به تهران خبر داد و اعلام کرد که این اقدام روابط فرهنگی، اقتصادی و گردشگری 2 کشور همسایه را ارتقا دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت هواپیمایی دولتی ارمنستان از آغاز پروازهای رفت و برگشت خود به تهران خبر داد و اعلام کرد که این اقدام روابط فرهنگی، اقتصادی و گردشگری بین ایروان و تهران را ارتقا دهد.

 

به گزارش خبرگزاری «آرمنیا پرس» شرکت هواپیمایی «فلای وان» ارمنستان پروازهای رفت و برگشت ایروان-تهران را از روز سه شنبه آغاز کرد.

 

«آرام عنانیان» رئیس هیات مدیره فلای وان ارمنستان، صبح روز سه شنبه در مراسمی ویژه از اولین پرواز به تهران، در فرودگاه زوارتنوتس بازدید کرد. وی گفت: «راه اندازی پروازهای مستقیم ارمنستان از ایروان به تهران یک رویداد بسیار مورد انتظار بود و ما متقاعد شده‌ایم که این مقصد جدید به اندازه بقیه مقصدهای مسافرتی ما بسیار توجه خواهد بود.

 

چندی قبل «هاکوب ارشکیان» نایب رئیس پارلمان ارمنستان گفت که همکاری ارمنستان و ایران می‌تواند الگوی خوبی برای دو کشور باشد.

 

آنانیان افزود:«پروازهای جدید جایگزین مناسب برای حمل و نقل بین ایروان و تهران ایجاد می‌کند و می‌تواند روابط قوی فرهنگی، اقتصادی و گردشگری را ارتقا دهد.»

 

این شرکت هوایی دولتی ارمنستان چهار بار در هفته، روزهای دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و جمعه از «فرودگاه زوارتنوتس» در ایروان به «فرودگاه امام خمینی» در تهران پرواز می‌کند. این شرکت‌ از قیمت‌ها و برنامه‌های زمانی مناسب برای همه خبر داده است.

 

اخیرا نیز وزیر اقتصاد ارمنستان از تلاش در افزایش همکاری تجاری، اقتصادی با ایران و تولید کالاهای مشترک و عرضه آن به بازارهای جهانی خبر داد.

 

«وهان کروبیان» وزیر اقتصاد ارمنستان گفت، با اجرای توافقنامه منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU)، ارمنستان برای صادرات شماری از محصولات از جمله محصولات غذایی امتیازاتی دریافت خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار