سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اظهارنظر شتاب‌زده وزیر جنگ صهیونیست‌ها علیه قدرت موشکی ایران

اظهارنظر شتاب‌زده وزیر جنگ صهیونیست‌ها علیه قدرت موشکی ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از رونمایی از موشک هایپرسونیک ایران ادعا کرد تل‌آویو در هر صورت راهی پیدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به رونمایی از موشک هایپرسونیک فتاح ایران ادعا کرد که این رژیم همیشه راه حلی برای مقابله با آن خواهد داشت، زیرا تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای تهران همچنان بالاست.

 

براساس گزارش تایمز اسرائیل، ایران روز سه شنبه از موشکی مافوق صوت رونمایی کرد که می‌تواند با سرعت ۱۵ برابر سرعت صوت حرکت کند. او در ادامه مدعی شد: من می‌شنوم که دشمنان ما به تسلیحاتی که در حال توسعه هستند می‌بالند. در مقابل هر نوع تحولی، ما پاسخی حتی بهتر داریم چه در زمین، چه در هوا یا در عرصه دریایی.

 

او در بیانیه‌ای ویدئویی مدعی شد که رژیم صهیونیستی می‌داند چگونه از شهرک‌نشینان خود دفاع کند و در صورت جنگ می‌تواند پاسخی کوبنده به دشمنان خود دهد. این درحالی است که رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت در باریکه غزه نیز همچنان ناکام مانده و درحال برگزاری رزمایش نظامی است که حمله از چند جهت را شبیه‌سازی کرده است.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادامه مقاومت لبنان را نیز تهدید کرده و در لفاظی گفت که «اگر حزب الله اشتباه کند و جنگی را علیه اسرائیل آغاز کند، ضربه سختی به آن خواهیم زد و لبنان را به عصر حجر بازگردانیم».

 

تهران از سال ۲۰۱۸، زمانی که آمریکا به طور یکجانبه از معاهده مهمی که غنی سازی ایران را در ازای کاهش تحریم‌ها محدود کرده بود، خارج شد، برنامه هسته‌ای خود را افزایش داده است. همین امر موجب آشفتگی رژیم صهیونیستی شده است و این رژیم سعی دارد تا با اقدامات خرابکارانه مانع از پیشرفت هسته‌ای کشورمان شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار