قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

درمان رایگان معتادان «خودمعرف»

مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از رایگان بودن هزینه درمان برای معتادانی که به شکل «خود معرف» به مراکز این سازمان مراجعه می‌کنند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد احمدی صدر با بیان اینکه امروزه بخش قابل توجهی از معضلات جامعه، ریشه در اعتیاد به مواد مخدر دارد، افزود: شهرداری تهران به منظور کاهش این مشکلات با ارائه خدمات اجتماعی و اقدامات اساسی در تلاش است گام‌های اساسی بردارد.

وی ادامه داد: نخستین اقدام برای ریشه کن شدن معضل اعتیاد، بستر سازی است. به همین منظور شرایطی برای معتادان به مواد مخدر فراهم کردیم تا در صورت مراجعه شخصی برای ترک اعتیاد، با همکاری سایر نهاد‌ها و مجموعه‌های مردمی این فرد به صورت رایگان روند درمان را آغاز کند.

وی در پاسخ به این سوال که به چه شکل معتادان می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند؟ اعلام کرد: درب‌های تمامی مددسرا‌ها (گرمخانه ها) به شکل ۲۴ ساعته برای معتادان «خودمعرف» باز است. همچنین پایگاه‌های خدمات اجتماعی در ۲۸ نقطه کلانشهر تهران فعال هستند و افراد گرفتار در دام اعتیاد می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات فوق بهره‌مند شوند و البته در صورتی که افراد «خود معرف» مدارک هویتی نیز به همراه نداشته باشند، برنامه ریزی انجام دادیم تا بعد از طی مراحل ترک اعتیاد، مدارک هویتی آن‌ها با همکاری سایر دستگاه و مددکاران اجتماعی در روند تهیه و صدور قرار بگیرد.

احمدی صدر تاکید کرد: با راه اندازی ۹مرکز یاور شهر و ایجاد ۵۰۰۰ ظرفیت در کمتر از یکسال توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی، بخش عمده‌ای از تعهدات شهرداری تهران برای ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت اجرا شده است. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار