گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

«پاپ فرانسیس» برای عمل جراحی بستری شد

«پاپ فرانسیس» برای عمل جراحی بستری شد رهبر کاتولیک‌های جهان برای دومین عمل جراحی در ناحیه شکم در ۲ سال اخیر در بیمارستان بستری شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای روز چهارشنبه از بستری شدن دوباره «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان برای عمل جراحی در ناحیه شکم در بیمارستانی در شهر «رم» خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، پاپ فرانسیس ۸۶ ساله روز چهارشنبه برای یک عمل جراحی دیگر در ناحیه شکم در بیمارستانی در شهر رم در ایتالیا بستری شد. این عمل جراحی که قرار است بعدازظهر چهارشنبه انجام شودسومین بستری در بیمارستان برای پاپ فرانسیس از زمانی است که کاردینال‌ها در سال ۲۰۱۳، او را به عنوان اولین پاپ از آمریکای لاتین انتخاب کردند.

پاپ فرانسیس پیش از این گفته بود که استعفای «پاپ بندیکت شانزدهم» از سمت خود در سال ۲۰۱۳ راه را برای استعفای پاپ‌ها باز کرده است. پاپ بندیکت شانزدهم سال ۲۰۱۳ به دلیل کهولت سن و مشکلات جسمانی از سمت خود استعفا کرد و به نخستین پاپی تبدیل شد که پس از ۶۰۰ سال از حکومت بر کلیسای واتیکان استعفا می‌کند (جزئیات بیشتر).

واتیکان در بیانیه‌ای اعلام کرده که انتظار می‌رود پاپ پس از عمل جراحی و بازیابی کامل چند روز در بیمارستان بستری باشد. در ژوئیه ۲۰۲۱ بخشی از روده بزرگ پاپ در یک عمل جراحی با هدف علاج بیماری دردناک روده برداشته شد. فرانسیس روز سه‌شنبه حدود ۴۰ دقیقه را در بیمارستان برای آزمایش قبل عمل گذارند.

پاپ فرانسیس علیرغم مشکلات سلامتی، برنامه‌های ملاقات و بازدید مفصلی دارد. واتیکان اعلام کرده که او قصد دارد اواخر ماه ژوئن ازمغولستان دیدار کند. قبل از آن، پاپ قرار است به پرتغال سفر کند تا در روز «جهانی جوان» در «لیسبون» شرکت کند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار