غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

وضعیت جسمانی «پاپ فرانسیس» پس از عمل جراحی

واتیکان از مساعد بودن وضعیت جسمانی رهبر کاتولیک‌های جهان پس از عمل جراحی ۳ ساعته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ واتیکان روز شنبه از مساعد بودن وضعیت جسمانی «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان پس از عمل جراحی سه ساعته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» واتیکان روز شنبه اعلام کرد که پاپ فرانسیس پس از عمل جراحی، در وضعیت مناسب بسر می‌برد.

واتیکان در بیانیه‌ای اعلام کرد، بر اساس توصیه‌های پزشکی، پاپ فرانسیس مراسم عبادی روز یکشنبه را به تنهایی انجام می‌دهد. واتیکان اعلام کرد که آزمایش خون و عکس‌برداری از قفسه سینه پاپ پس از عمل جراحی «خوب» بوده است. پاپ اکنون تحت رژیم غذایی نیمه مایع است.

پاپ فرانسیس ۸۶ ساله چهارشنبه گذشته برای یک عمل جراحی در ناحیه شکم در بیمارستانی در شهر «رم» در ایتالیا بستری شد. این سومین بستری شدن در بیمارستان برای پاپ فرانسیس از زمانی است که کاردینال‌ها در سال ۲۰۱۳، او را به عنوان اولین پاپ از آمریکای لاتین انتخاب کردند.

«سرجیو آلفیری» جراح ارشد بیمارستانی که پاپ در آنجا عمل جراحی انجام داد گفت که پاپ احتمالا تا پایان هفته در بیمارستان «پلی کلینیکو» بستری خواهد بود.

پاپ فرانسیس پیش از این گفته بود که استعفای «پاپ بندیکت شانزدهم» از سمت خود در سال ۲۰۱۳ راه را برای استعفای پاپ‌ها باز کرده است. پاپ بندیکت شانزدهم سال ۲۰۱۳ به دلیل کهولت سن و مشکلات جسمانی از سمت خود استعفا کرد و به نخستین پاپی تبدیل شد که پس از ۶۰۰ سال از حکومت بر کلیسای واتیکان استعفا می‌کند.

پاپ فرانسیس علیرغم مشکلات سلامتی، برنامه‌های ملاقات و بازدید مفصلی دارد. واتیکان اعلام کرده که او قصد دارد اواخر ماه ژوئن ازمغولستان دیدار کند. قبل از آن، پاپ قرار است به پرتغال سفر کند تا در روز «جهانی جوان» در «لیسبون» شرکت کند. /فارس

ارسال نظر