بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

نشست سه‌جانبه ایران، چین و پاکستان درخصوص مبارزه با تروریسم

مقام‌های ایران، چین و پاکستان در نشستی در شهر «پکن» گفتگو‌های مفصلی در خصوص وضعیت امنیتی منطقه انجام دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های ارشد ایران، چین و پاکستان در شهر «پکن» پایتخت چین نشست «مبارزه با تروریسم» برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که چین، پاکستان و ایران روز چهارشنبه اولین نشست سه جانبه خود را درخصوص مبارزه با تروریسم در پکن برگزار کردند.

این وزارتخانه اعلام کرد که سه کشور یاد شده «تبادلات عمیق» در مورد وضعیت منطقه‌ای مبارزه با تروریسم داشتند و تصمیم گرفته شد این نشست به طور منظم برگزار شود.

اخیرا، اشرار و معاندان با استفاده از خاک پاکستان و نقض حریم مرزی ایران طی یک اقدام تروریستی و ناجوانمردانه اقدام به حمله به برجک مرزبانی «مزه سر» هنگ مرزی سراوان کرده که با مقاومت جانانه نیرو‌های دلاور مرزبانی جمهوری اسلامی ایران مواجه و تروریست‌ها به عمق خاک پاکستان متواری شدند. براساس اعلام این قرارگاه، در این درگیری پنج نفر از غیورمردان مرزبانی به فیض عظیم شهادت نائل آمدند و ۲ نفر دیگر مجروح شد.

چندی قبل نیز «قاسم جومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان در نشست «آسیای مرکزی و چین» در شهر «شیان» به موضوع افغانستان اشاره کرد و گفت: «یکی از تهدیدات امنیتی برای کشور‌های منطقه وضعیت کنونی افغانستان است.»

به گفته وی، ادامه حمایت از تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از بحران انسانی در این کشور حائز اهمیت است.

وزارت خارجه پاکستان نیز درباره برگزاری این نشست بیانیه‌ای منتشر کرد. به گزارش وبگاه «وزارت خارجه پاکستان»، اولین نشست سه جانبه پاکستان، چین و ایران در مورد مبارزه با تروریسم و امنیت در سطح مدیران کل در تاریخ ۷ ژوئن ۲۰۲۳ (چهارشنبه ۱۷ خرداد) در پکن برگزار شد.

«عبدالحمید»، مدیر کل مقابله با تروریسم وزارت امور خارجه پاکستان، «بای تیان»، مدیر کل اداره امنیت خارجی وزارت امور خارجه چین و «سید رسول موسوی» معاون وزیر امور خارجه و مدیرکل جنوب آسیا، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در راس هیات‌های مربوطه بودند.

مقام‌های ایران، چین و پاکستان در مورد وضعیت امنیتی منطقه به ویژه تهدید تروریسم، گفتگو‌های مفصلی انجام دادند. در این نشست تصمیم گرفته شد که رایزنی‌های سه جانبه آتی در زمینه مقابله با تروریسم و امنیت صورت گیرد.

وزیر خارجه روسیه نیز روز سه شنبه نسبت به وضعیت امنیت منطقه به ویژه در آسیای مرکزی هشدار داد و گفت، کشور‌های غربی برای نفوذ نظامی به منطقه آسیای مرکزی تلاش می‌کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار