عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نشست مشورتی سیاسی ایران و پاکستان

قائم مقام وزارت خارجه پاکستان در دوازدهمین دور نشست گفتگو‌های مشورتی سیاسی بر عزم و اراده کشورش برای توسعه همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با ایران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوازدهمین دور نشست گفتگو‌های مشورتی سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان امروز (شنبه) ۲۷ خردادماه سال با حضور علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه و اسد مجیدخان قائم مقام وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی پاکستان برگزار شد.

در این گفتگو‌ها طیف وسیعی از موضوعات دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و طرفین درباره آخرین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز به تبادل نظر پرداختند.

علی باقری در این دیدار گسترش همه جانبه همکاری‌های ایران و پاکستان را به نفع دو ملت و در راستای تقویت ثبات و امنیت در منطقه ارزیابی کرده و عزم و اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش بیش از پیش این همکاری‌ها با پاکستان را مورد تأکید قرار داد.

اسد مجیدخان نیز با مهم ارزیابی کردن مناسبات دوجانبه پاکستان با ایران، از عزم و اراده کشورش برای توسعه همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با ایران خبر داده و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور به روند خوب رو به رشد خود ادامه دهد.

در این دور از گفتگو‌ها توافق شد برای تحرک بخشیدن به روابط در تمامی عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کمیته‌های کاری تشکیل شود تا ظرف مدت کوتاهی تمام توافقات موجود را که احتمالا در روند اجرایی شدن آن‌ها کندی وجود دارد مرور کرده و راهکار‌های اجرایی شدن آن‌ها را به مقامات دو کشور عرضه کنند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده