خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

گزارش فرزین از کاهش تورم اردیبهشت امسال

گزارش فرزین از کاهش تورم اردیبهشت امسال رئیس کل بانک مرکزی در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گزارشی از کاهش تورم ماهانه و نقطه به نقطه در اردیبهشت امسال نسبت به سال‌های 1400 و 1401 مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جلسه عصر امروز چهارشنبه که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، مصوبه شصت و نهم این شورا را در ارتباط با احکام تعزیرات حکومتی با هدف تنظیم بازار، برای یک سال دیگر تمدید کرد و وزارت دادگستری مکلف شد، متن پیشنهادی لایحه مرتبط با این مصوبه را تهیه و پس از تصویب در هیأت وزیران، به مجلس شورای اسلامی ارسال کند.

همچنین در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از کاهش 8.2 درصدی تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت امسال به نسبت سال قبل ارائه کرد.

فرزین با اشاره به کاهش قابل توجه تورم ماهانه بخش تولید در اردیبهشت سال 1402 نسبت به اردیبهشت سال‌های 1401-1400 گفت: تورم ماهانه اردیبهشت سال 1402 در حالی به 3.2 درصد رسیده است که این رقم در سال‌های 1401-1400 به ترتیب 5.8 و 9.7 درصد بوده است.

وی افزود: تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت سالجاری با 8.3 درصد کاهش نسبت به ماه قبل به رقم 32.4 درصد رسید. این در حالی است که تورم نقطه به نقطه در اردیبهشت 1400 عدد 103.1 درصد را ثبت کرده است.

رئیس کل بانک مرکزی بخشی از این کاهش را ناشی از مدیریت منابع و مصارف ارزی و جلوگیری از درگیر شدن نظام تولیدی با تنش‌های ارزی در چارچوب سیاست تثبیت بانک مرکزی دانست و پیش‌بینی کرد با تداوم سیاست‌های حمایتی بانک مرکزی شاهد کاهش هزینه‌های تولیدکنندگان در ماه‌های آینده خواهیم بود که این اتفاق تأثیر قابل‌توجهی بر کاهش تورم در بهای کالا و خدمات در ماه‌های پیش‌رو خواهد داشت.

بررسی نظام‌نامه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا موضوع دیگری بود که اعضای جلسه در خصوص آن بحث و تبادل نظر کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار