واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری 

افزایش احتمال استرداد آسانژ به آمریکا

افزایش احتمال استرداد آسانژ به آمریکا خانواده و نزدیکان جولیان آسانژ اعلام کردند افشاگر ویکی لیکس به طرز خطرناکی در آستانه استرداد به آمریکا قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر. وکلای جولیان آسانژ، موسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس می‌گویند، به زودی در دادگاه برای درخواست تجدیدنظرشان که حالا رد شده بار دیگر طرح استیناف می‌دهند.

 

به گزارش خبرگزاری گاردین، این اظهارات در حالی مطرح شده که وکلای جولیان آسانژ این روز‌ها به شدت نگرانند که ممکن است باقی عمر این افشاگر ویکی لیکس در پشت میله‌های زندان سپری شود.

 

اما "استلا آسانژ"، همسر موسس وبسایت افشاگر ویکی‌لیکس گفت، همسرش درخواست تجدیدنظر جدیدی را در روز‌های آتی به دادگاه عالی انگلیس ارائه می‌دهد. وی افزود، این مساله در مقابل دو قاضی جدید و در یک محاکمه علنی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

همسر آسانژ ادامه داد: ما همچنان خوشبین هستیم که بتوانیم در این پرونده پیروز شویم و آسانژ به آمریکا مسترد نشود، چون در آنجا برایش حکم حبس ابد بابت انتشار اطلاعات درست مربوط به افشای جرایم جنگی از سوی دولت آمریکا را صادر می‌کنند.

 

پدر آسانژ نیز گفته که دلایل پسرش برای رسیدگی بیشتر روشن، محکم و عادلانه است و افزود: خانواده جولیان، وحشت زده‌اند و همه مردم منصف در سراسر جهان با نگرانی عمیقی وضعیت را تماشا می‌کنند.

 

آسانژ به دلیل انتشار اسناد محرمانه از طریق ویکی‌لیکس با ۱۸ اتهام مواجه است که عمدتا نتیجه افشای اطلاعاتی توسط چلسی منینگ، تحلیلگر سابق اطلاعات ارتش ایالات متحده است. منینگ به ۳۵ سال زندان محکوم شد؛ اما پس از آنکه باراک اوباما، رئیس جمهوری وقت آمریکا در سال ۲۰۱۷ حکم وی را تخفیف داد، آزاد شد.

 

موسس ویکی‌لیکس در صورت محکومیت در مجموع با ۱۷۵ سال زندان مواجه خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار