واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شکنجه‌های سیا دادگاه متهم ۱۱ سپتامبر را به تعویق انداخت

دادگاه نظامی آمریکا در گوانتانامو اعلام کرد متهم یمنی حملات ۱۱ سپتامبر به دلیل «عواقب روانی حاصل از شکنجه‌های سیا»، نمی‌تواند از خود دفاع کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. قاضی دادگاهی که قرار بود «رمزی بن‌الشیبه» را برای صدور حکم اعدام محاکمه کند روز جمعه اعلام کرد او به دلیل شکنجه‌های سیا از سلامت روانی لازم برای حضور در دادگاه برخوردار نیست.

 

سرهنگ متیو مک‌کال، قاضی نظامی دادگاه حکم داد که عوارض روانی حاصل از شکنجه باعث شده وی توانایی دفاع از خود را نداشته باشد.

 

پزشکان پایگاه آمریکایی گوانتانامو، رمزی بن الشیبه را به اختلال اضطراب پس از سانحه و علائم روان‌پریشی و همچنین مبتلا به هذیان و توهم تشخیص داده‌اند.

 

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز روانپزشکان نظامی گفته‌اند که وضعیت سلامتی او باعث شده است که «نتواند ماهیت دادرسی علیه خود را درک کند، یا به طور آگاهانه با تیم وکلای مدافع خود همکاری کند.»

 

رمزی یکی از پنج متهم اصلی حملات ادعایی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکاست. او پس از دستگیری در پاکستان به مدت ۴ سال در یکی از زندان‌های مخفی سیا در خارج از آمریکا نگهداری و در سال ۲۰۰۶ به زندان گوانتانامو منتقل شد.

 

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند او بیشتر دوران زندان خود را به صورت ایستاده در سلول انفرادی و تحت شکنجه‌هایی، چون «محرومیت‌های شبانه‌روزی از خواب»گذرانده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار