بیماری مجید تخت روانچی سرطان است؟-راهبرد معاصر
واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد نخست وزیر قطر با پزشکیان دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا (س): حوزه علمیه باید به‌روز و پاسخگوی مسایل جدید باشد رفع مشکل دو تابعیتی مدیران ارشد کشور تکذیب شد

بیماری مجید تخت روانچی سرطان است؟

با سفر هیات ایرانی به نیویورک و انتشار تصاویر آن برخی رسانه ها از غیبت تخت روانچی در ملاقات ها بر خلاف عرف معمول خبر دادند و گمانه زنی کردند. حالا مشخص شده که دلیل این غیبت بیماری سرطان تخت روانچی و بستری بودن در بیمارستان بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک نشریه آمریکایی روز جمعه به نقل از مقام‌های آمریکایی و ایرانی مدعی شده دولت «دونالد ترامپ» درخواست وزیر خارجه ایران برای دیدار با «مجید تخت روانچی»، نماینده ایران در سازمان که در بیمارستانی در نیویورک بستری است را رد کرده است.

 

 نشریه «فارن‌پالیسی» با اشاره به محدودیت عبور و مرور وضع‌شده برای مقام‌های ایران جهت تردد در نیویورک نوشته است: «وزیر خارجه ایران تلاش کرد با مجید تخت روانچی که بیرون از محوطه نزدیک به مقر سازمان ملل در بیمارستانی در نیویورک بستری بود ملاقات کند، اما دولت آمریکا این درخواست را رد کرد.»

 

همچنین خبرنگار نیویورک تایمز درتوییترخود نوشت: تخت روانچی، سفیر ایران در سازمان ملل، به سرطان مبتلا و در بیمارستانی در نیویورک بستری است. ظریف درخواست عیادتش را داشت.

آمریکا به ظریف اجازه عیادت از تخت‌روانچی را نداد/ ابتلای تخت روانچی به سرطان

وزارت خارجه آمریکا به او اجازه نداده و گفته است ابتدا یک زندانی آمریکایی در ایران باید آزاد شود.

 

ظریف برای خروج از منطقه محدود و مشخص شده برای او در نیویورک نیاز به اجازه دولت آمریکا دارد».

 

با سفر هیات ایرانی به نیویورک و انتشار تصاویر آن برخی رسانه ها از غیبت تخت روانچی در ملاقات ها بر خلاف عرف معمول خبر دادند و گمانه زنی کردند. حالا مشخص شده که دلیل این غیبت بیماری سرطان تخت روانچی و بستری بودن در بیمارستان بوده است.

 

دعای عراقچی برای تخت روانچی

به گزارش ایسنا، سیدعباس عراقچی در مطلبی در صفحه اینستاگرام خود، با اشاره به بیماری مجید تخت روانچی - نماینده ایران در سازمان ملل متحد - و بستری شدن او در بیمارستانی در نیویورک نوشت: «ان‌شاءالله مجید به‌زودی حالش خوب میشه و برمی‌گرده سر مسئولیتش، ولی روسیاهی برای دولتی که مسائل انسانی را گروگان اهداف سیاسی قرار میده خواهد موند. قلب و روح و فکر ما پیش مجیده و دعای خیر همه ما همراهش. ان‌شاءالله به‌زودی از بیمارستان میاد بیرون، همون‌طور پرانرژی و همون‌طور متعهد و پرانگیزه و همون‌طور دوست‌داشتنی.»
 
آمریکا به ظریف اجازه عیادت از تخت‌روانچی را نداد/ ابتلای تخت روانچی به سرطان

 

مجید تخت روانچی کیست؟

مجید تخت‌روانچی متولد ۲۳ مهر ۱۳۳۷ تهران، دیپلمات ایرانی است که هم‌اکنون در دولت دوازدهم سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحداست. تخت روانچی پیش از این معاونت اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه را برعهده داشت و از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با گروه ۵+۱ بشمار می‌آمد.
 

تخت روانچی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه کانزاس، کارشناسی ارشد اقتصاد سیاسی از دانشگاه فوردهام و دکترای علوم سیاسی از دانشگاه برن است و فعالیت شغلی خود را از ابتدای دهه ۱۳۶۰ در وزارت امور خارجه آغاز کرد.
 
آمریکا به ظریف اجازه عیادت از تخت‌روانچی را نداد/ ابتلای تخت روانچی به سرطان

تختت روانچی از ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸ رئیس اداره سازمان ملل در وزارت امور خارجه بود و از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۷ بعنوان سفیر ایران در سازمان ملل، فعالیت می‌کرد. تخت‌روانچی در فاصله سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴سفیر ایران در سوئیس بود و از ۱۳۹۲ نیز معاون وزیر امور خارجه می‌باشد.


تخت‌روانچی با زبان‌های انگلیسی، فرانسه و آلمانی آشنایی دارد، متأهل و دارای دو فرزند است. همسر او خواهر سیروس ناصری است.

از جمله سوابق شغلی او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱۳۶۷–۱۳۶۵: معاون اداره مجامع بین‌المللی، وزارت امور خارجه
۱۳۶۸–۱۳۶۷: رئیس اداره سازمان ملل، وزارت امور خارجه
۱۳۷۱–۱۳۶۸: رایزن، نمایندگی ایران در سازمان ملل
۱۳۷۵–۱۳۷۱: سفیر، نمایندگی ایران در سازمان ملل
۱۳۷۷–۱۳۷۵: سفیر و معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل
۱۳۸۱–۱۳۷۷: دستیار ویژه وزیر امور خارجه
۱۳۸۵–۱۳۸۱: سفیر ایران در سوئیس و لیختن اشتاین
۱۳۸۸–۱۳۸۵: مشاور وزیر امور خارجه
ارسال نظر
آخرین اخبار