قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

امکان رصد پروژه‌های بافت فرسوده

امروز در هشتمین جلسه شورای عالی مسکن، درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار به تایید اعضا رسید و رییس‌جمهور به استانداران دستور داد تا روند نوسازی بافت‌های فرسوده را تسریع کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت سیزدهم ساخت میانگین یک میلیون واحد مسکونی در سال را در دستور کار دارد که بخشی از این طرح در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده اجرا می‌شود؛ بنابراین لازم است تا وضعیت پروژه‌ها در مناطق هدف بازآفرینی مورد رصد و پایش قرار گیرد.

در این راستا درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار از حدود یک ماه قبل توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران با هدف ثبت و رصد پروژه‌های نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده ایجاد شده است. این درگاه که آخرین وضعیت پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده را نشان می‌دهد امروز به تایید اعضای شورای عالی مسکن رسید.

شهرداری‌های کشور برای ثبت اطلاعاتی همچون صدور پروانه در بافت‌های فرسوده به درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار دسترسی دارند.

آن‌طور که محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفته است تا کنون ۱۱۰ هزار واحد در محلات هدف بازآفرینی شهری به مرحله‌ی ساخت رسیده و اجرای ۲۰۰ هزار واحد در سال جاری هدف‌گذاری شده است. تعداد ۵۰۰۰ واحد در روز‌های اخیر به بهره‌برداری رسید و ۳۰ هزار واحد نیز تا پایان امسال افتتاح می‌شود.

برای تسریع فرآیند نوسازی و بهسازی اقداماتی همچون پرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی و ارایه بسته تشویقی انجام می‌شود. یکی از موارد بسته تشویقی ارایه یک تا دو طبقه تراکم اضافه است. آمار نشان می‌دهد که این مشوق‌ها در ایجاد انگیزه برای نوسازی بافت‌ها موثر بوده؛ به طوری که پس از ارایه این بسته از اواسط سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال تعداد پروانه‌های ساختمانی شهر تهران ۸۰ درصد افزایش یافته است.

سید ابراهیم رئیسی در هشتمین جلسه شورای‌عالی مسکن در دولت سیزدهم، با تاکید بر ضرورت شتاب گرفتن اعطای تسهیلات به طرح‌های ساخت مسکن، استانداران را مکلف کرد تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده را نیز در دستور کار قرار دهند. / ایسنا

ارسال نظر