امکان رصد پروژه‌های بافت فرسوده-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

امکان رصد پروژه‌های بافت فرسوده

امروز در هشتمین جلسه شورای عالی مسکن، درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار به تایید اعضا رسید و رییس‌جمهور به استانداران دستور داد تا روند نوسازی بافت‌های فرسوده را تسریع کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت سیزدهم ساخت میانگین یک میلیون واحد مسکونی در سال را در دستور کار دارد که بخشی از این طرح در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده اجرا می‌شود؛ بنابراین لازم است تا وضعیت پروژه‌ها در مناطق هدف بازآفرینی مورد رصد و پایش قرار گیرد.

در این راستا درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار از حدود یک ماه قبل توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران با هدف ثبت و رصد پروژه‌های نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده ایجاد شده است. این درگاه که آخرین وضعیت پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده را نشان می‌دهد امروز به تایید اعضای شورای عالی مسکن رسید.

شهرداری‌های کشور برای ثبت اطلاعاتی همچون صدور پروانه در بافت‌های فرسوده به درگاه ستاد‌های بازآفرینی شهری پایدار دسترسی دارند.

آن‌طور که محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفته است تا کنون ۱۱۰ هزار واحد در محلات هدف بازآفرینی شهری به مرحله‌ی ساخت رسیده و اجرای ۲۰۰ هزار واحد در سال جاری هدف‌گذاری شده است. تعداد ۵۰۰۰ واحد در روز‌های اخیر به بهره‌برداری رسید و ۳۰ هزار واحد نیز تا پایان امسال افتتاح می‌شود.

برای تسریع فرآیند نوسازی و بهسازی اقداماتی همچون پرداخت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی و ارایه بسته تشویقی انجام می‌شود. یکی از موارد بسته تشویقی ارایه یک تا دو طبقه تراکم اضافه است. آمار نشان می‌دهد که این مشوق‌ها در ایجاد انگیزه برای نوسازی بافت‌ها موثر بوده؛ به طوری که پس از ارایه این بسته از اواسط سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال تعداد پروانه‌های ساختمانی شهر تهران ۸۰ درصد افزایش یافته است.

سید ابراهیم رئیسی در هشتمین جلسه شورای‌عالی مسکن در دولت سیزدهم، با تاکید بر ضرورت شتاب گرفتن اعطای تسهیلات به طرح‌های ساخت مسکن، استانداران را مکلف کرد تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده را نیز در دستور کار قرار دهند. / ایسنا

ارسال نظر