قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

کمک ۵۰۰ میلیون دلاری کانادا به اوکراین

کمک ۵۰۰ میلیون دلاری کانادا به اوکراین نخست‌وزیر کانادا بعد از دیدار با رئیس جمهور اوکراین و سخنرانی در پارلمان این کشور، بسته حمایت نظامی ۵۰۰ میلیون دلاری برای کی‌یف را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با سفر از پیش اعلام‌نشده «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا به کی‌یف و دیدار با مقامات اوکراینی، بسته حمایت نظامی جدیدی از این کشور اعلام شد.

 

ترودو روز شنبه بعد از دیدار با «ولودیمر زلنسکی»‌ رئیس جمهور اوکراین، در پارلمان این کشور به مدت ۲۵ دقیقه سخنرانی کرده و از کمک ۵۰۰ میلیون دلاری جدید به کی‌یف خبر داد.

 

این دومین سفر ترودو به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه سال گذشته میلادی محسوب می‌شود و اولین بار در ماه می ۲۰۲۲ به اوکراین سفر کرده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در جریان دیدار با زلنسکی در کی‌یف گفت: «ما به اندازه‌ای که لازم باشد، تا زمانی که طول بکشد، در کنار شما خواهیم بود».

 

در بیانیه مشترکی که پس از گفتگوهای ترودو و زلنسکی به تصویب رسید، آمده است: «کانادا از اوکراین پشتیبانی می‌کند تا به محض اینکه شرایط فراهم شود، اوکراین را برای عضویت در ناتو حمایت کند. اوکراین و کانادا مشتاقانه منتظر رسیدگی به این موضوعات در نشست سران ناتو در ویلنیوس در جولای ۲۰۲۳ هستند».

 

نخست‌وزیر کانادا طی سخنرانی در پارلمان اوکراین ضمن محکوم کردن عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، ادعا کرد: «مقاومت اوکراین برای آینده همه ماست. شما نوک نیزه‌ای هستید که آینده قرن بیست‌ویکم را تعیین می‌کنید».

 

ترودو به همراه «کریستیا فریلند» وزیر امور دارایی کانادا وارد کی‌یف شده است و آن‌طور که روزنامه «گلوب اند میل» گزارش کرده است، هیأت کانادایی قرار است یک روز در اوکراین بمانند.

 

کانادا و دیگر کشورهای غربی در حال اعمال تحریم‌های بی سابقه علیه روسیه هستند و همچنین به دیگر کشورها در اقصی نقاط جهان از هند در آسیا گرفته تا برزیل در آمریکای لاتین، برای دور شدن از روسیه و منزوی کردن این کشور فشار می‌آورند.

 

دولت زلنسکی با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

 

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار