تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

واکنش ترامپ به استعفای ترودو: کانادا باید ایالت ما شود

واکنش ترامپ به استعفای ترودو: کانادا باید ایالت ما شود به دنبال استعفای جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب ایالات متحده بار دیگر با تمسخر گفت که کانادا باید پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ جمهور امروز دوشنبه به تصمیم ترودو برای استعفا واکنش نشان داد و گفت که اکنون زمان مناسبی برای پیوستن کانادا به ایالات متحده است.

او با تمسخر در شبکه اجتماعی تروث با اشاره به اینکه کانادا نباید کشور مستقل باشد، نوشت: بسیاری از مردم کانادا دوست دارند که پنجاه و یکمین ایالت آمریکا باشند.

وی ادامه داد: اگر کانادا با ایالات متحده ادغام شود، هیچ تعرفه‌ای وجود نخواهد داشت، مالیات‌ها بسیار کاهش می‌یابد و آنها از تهدید کشتی‌های روسی و چینی که دائما آنها را محاصره می‌کنند، کاملا ایمن خواهند بود. با هم، چه ملت بزرگی خواهد شد.

ترودو امروز اعلام کرد که قصد دارد به محض انتخاب جانشین، از سمت نخست وزیر کانادا کناره گیری کند. اگرچه آینده سیاسی ترودو برای مدتی نامشخص به نظر می‌رسید، پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر بود که به تسریع سقوط او کمک کرد.

قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، محبوبیت ترودو نزد رأی دهندگان تا حدی به دلیل چالش‌های اقتصادی مانند تورم و کمبود مسکن کاهش یافته بود.

زمانی که ترامپ انتخاب شد، تهدید وی مبنی بر اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر کالا‌های کانادایی، نگرانی اتاوا را در مورد ثبات اقتصادی آنها افزایش داد.

ترودو در ماه نوامبر برای دیدار با رئیس جمهور منتخب آمریکا و گفت‌و‌گو در مورد روابط ایالات متحده و کانادا به مار-آ-لاگو سفر کرد، اما به نظر نمی‌رسید این امر تهدید تعرفه‌ها را خنثی کند.

در عوض، ترامپ شروع به تمسخر ترودو کرد و گفت که کانادا باید به ایالت آمریکا تبدیل شود و نخست وزیر کانادا را "فرماندار" خواند.

وزیر دارایی ترودو با ناامیدی از این شرایط استعفا داد و در نامه استعفای خود نوشت که ترودو برای جنگ تعرفه‌ای قریب‌الوقوع با ترامپ آماده نبود و اگر دولت مخارج خود را محدود و ذخایر خود را ایجاد نکند، کانادا با یک "چالش بزرگ" رو‌به‌رو خواهد شد.

انتقادات فزاینده از رهبری ترودو، همراه با نظرسنجی‌های با نتایج بد برای او، میخ نهایی را به سمت نخست وزیری‌اش زد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار