کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری

رشد ۵۴ درصدی بودجه شهرداری برای خدمت رسانی به شهروندان

رشد ۵۴ درصدی بودجه شهرداری برای خدمت رسانی به شهروندان مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از اختصاص بودجه ۶۳ هزار و ۳۸۱ میلیارد تومانی به سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر شهرابی با اعلام اینکه بودجه عمومی شهرداری تهران در سال جاری ۷۵ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان بوده و ۵۱ درصد رشد نسبت به سال قبل داشته است؛ افزود: امسال بودجه سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه نیز ۶۳ هزار و ۳۸۱ میلیارد تومان مصوب شد و نسبت به سال قبل با رشد ۵۴ درصدی مواجه بوده است.

 

وی، از اقدامات ۱۰ گانه اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران برای اصلاح فرآیند‌های موجود خبر داد و افزود: با هدف ارتقای نظم وانضباط مالی، ایجاد شفافیت و وحدت رویه در فرایند‌های بودجه و مالی، تخصیص بهینه منابع و افزایش کنترل بودجه، اقداماتی، چون تطبیق سامانه مالی سازمان‌ها و شرکت‌ها با بودجه مصوب در سال ۱۴۰۱، ساماندهی ردیف‌های اعتباری حقوق و مزایا، پیش بینی بودجه واقعی و موردنیاز سازمان‌ها و شرکت‌ها برای انجام وظایف محوله براساس عملکرد و قرارداد‌های موجود و اعمال تخصیص ماهانه بودجه در حوزه حقوق و دستمزد در سازمان‌ها و شرکت‌ها انجام شده است.

 

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در خصوص اقداماتی که برای اولین‌بار امسال انجام شده است، افزود: یکپارچه‌سازی سامانه‌های بودجه و مالی در حوزه سازمان‌ها و شرکت‌ها، ابلاغ بودجه به سازمان‌ها و شرکت‌ها از طریق سامانه‌های بودجه و مالی، مبادله موافقتنامه با سازمان‌ها و شرکت‌ها از محل منابع داخلی با استفاده از سامانه بودجه و اعمال اصلاحات و افزایش نظارت و کنترل بر اجرای بودجه کلیه سازمان‌ها و شرکت‌ها در سامانه جامع مالی صورت گرفت.

 

به گفته شهرابی، بازنگری، اصلاح و بهبود فرم‌های بودجه سازمان‌ها و شرکت‌ها شامل تطابق حداکثری طبقه‌بندی بودجه شرکتی با بودجه عمومی شهرداری تهران، واقعی کردن برآورد منابع داخلی، ساماندهی و تفکیک خدمات قراردادی سازمان‌ها و شرکت‌ها و تلفیق آن با ردیف‌های بودجه عمومی شهرداری تهران، حذف پراکندگی ردیف‌های اعتباری سازمان‌ها و شرکت‌ها و سامانه مالی، حذف فرم‌های غیرضروری و کاهش تعداد فرم‌ها از ۲۲ به ۱۴ فرم و ارتقای محتوای اطلاعاتی فرم‌ها انجام شد.

 

وی، از تعمیم ردیف‌های بودجه شهرداری به سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه در سال ۱۴۰۲ به عنوان یکی از اقدامات مهم یاد کرد و گفت: در این راستا تعریف کدینگ مشترک بودجه برای سازمان‌ها و شرکت‌ها و اتصال آن به کدینگ بودجه عمومی شهرداری و اختصاص کد بودجه به کلیه ردیف‌ها صورت گرفت.

 

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: در سال گذشته ۶۵۱۱ ردیف اعتباری در بودجه داشتیم که اقدامات مذکور در بودجه سال ۱۴۰۲ تجلی یافت و به کاهش ۴۶۰۰ ردیف بودجه‌ای و تصویب ۱۸۹۰ ردیف بودجه‌ای در سال جاری منجر شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار