پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

آیت‌الله رئیسی به نیکاراگوئه رفت

آیت‌الله رئیسی به نیکاراگوئه رفت رئیس جمهور پس از پایان سفر رسمی دو روزه، با بدرقه وزیر امور خارجه ونزوئلا، کاراکاس را به مقصد «ماناگوا» پایتخت نیکاراگوئه ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) به وقت محلی، پس از پایان برنامه‌های سفر به ونزوئلا، با بدرقه وزیر خارجه این کشور، کاراکاس را به مقصد ماناگوا پایتخت نیکاراگوئه ترک کرد.

آیت الله رئیسی در سفر به کاراکاس با آقای «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا دیدار و گفت وگو کرد و هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور ۱۹ سند مهم همکاری را به امضا رساندند.

دیدار با رئیس مجلس و جمعی از رؤسای کمیسیون‌های مجلس ملی ونزوئلا، بازدید از نمایشگاه علم و فناوری دستاوردهای ایرانی، آغاز به کار خط تولید دو شرکت خودروساز بزرگ ایران و سخنرانی در جمع جوانان و نخبگان ونزوئلایی بخشی از برنامه‌های سفر دو روزه دکتر رئیسی به ونزوئلا بود.

به گزارش ایرنا، آیت الله رئیسی بامداد دوشنبه به وقت تهران در صدر هیأتی سیاسی و اقتصادی و در راستای تقویت روابط با کشورهای دوست و همسو، عازم کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا در آمریکای لاتین شد.

کاراکاس نخستین مقصد سفر پنج روزه آیت الله رئیسی است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha