بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

امیرعبداللهیان: نگاه به ظرفیت‌های آمریکای لاتین بخشی از سیاست خارجی متوازن دولت است

امیرعبداللهیان: نگاه به ظرفیت‌های آمریکای لاتین بخشی از سیاست خارجی متوازن دولت است وزیر امور خارجه با اشاره به سفر رئیسی به نیکاراگوئه گفت: نگاه به ظرفیت‌های آمریکای لاتین بخشی از سیاست خارجی متوازن دولت است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در دومین مقصد سفرش به آمریکای لاتین وارد ماناگوآ پایتخت نیکاراگوئه شد.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که رئیس جمهور را در این سفر همراهی می‌کند در توئیتر در این باره نوشت: نیکاراگوئه، مقصد دوم سفر منطقه‌ای رئیس‌جمهور است.وجود سوابق مثبت همبستگی سیاسی ایران و نیکاراگوئه سازمان‌های بین‌المللی می‌تواند در توسعه همکاری‌ دوجانبه نیز تسری یابد.

 

وی افزود: نفی یکجانبه‌گرایی فصل مشترک سیاست دو کشور است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین خاطرنشان کرد: نگاه به ظرفیت‌های آمریکای لاتین بخشی از سیاست خارجی متوازن دولت است.

 

 رئیس جمهور پیش از این هم به ونزوئلا سفر کرد و قرار است در ادامه سفرش به آمریکای لاتین به کوبا هم برود.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه دوشنبه ۲۲ خرداد در نشست هفتگی با خبرنگاران در این باره گفت: شاهد آغاز تور آمریکای لاتین رئیس جمهور در رأس یک هیأت عالیرتبه به سه کشور آمریکای لاتین هستیم. این سفر در پاسخ به دعوت رسمی به عمل آمده از رئیس جمهور و با پاسخ مثبت ایشان مواجه شد. آمریکای لاتین جزو حوزه‌های مهم مورد توجه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده و ان‌شاءالله خواهد بود و این توجه افزایش خواهد یافت. در هندسی سیاسی جهان نقش آمریکای لاتین حائز اهمیت است. با اغلب کشورهای این منطقه مواضع و دیدگاه‌های سیاسی مشترک و نزدیک به هم در ارتباط با موضوعات سیاسی و بین‌المللی داریم که به تقویت ارتباطات و همکاری‌های ایران و کشورهای این منطقه کمک می‌کند. ظرفیت‌های اقتصادی مکمل بین ایران و کشورهای این منطقه وجود دارد.

 

وی با اشاره به توانمندی‌های ایران در حوزه‌های صنعتی، تکنولوژی‌های های‌تک اظهار داشت: این توانمندی‌های مورد نیاز کشورهای دوست ما در آمریکای لاتین است و فرصت خوبی را قرار می‌دهد که در همکاری برد - برد زمینه‌های توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری را همپای روابط سیاسی ارتقاء ببخشد.

 

حسین امیرعبداللهیان بهمن ۱۴۰۱ نیز سفری به نیکاراگوئه داشت./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده