چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

پس از اف-۱۶، اوکراین اینک جنگنده «اف-۱۸» می‌خواهد

پس از اف-۱۶، اوکراین اینک جنگنده «اف-۱۸» می‌خواهد منابع مطلع از مطرح شدن انتقال جنگنده‌های «اف-18» استرالیا به اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه در زمینه کارآمدی جنگنده‌های «اف-۱۶» اهدایی غرب به اوکراین در نبرد با روسیه ابهاماتی وجود دارد، یکی از مقامات اوکراین از تقاضای این کشور از استرالیا برای دریافت جنگنده «اف-۱۸» خبر داد.

 

«واسیل میروشنیچنکو» سفیر اوکراین در استرالیا روز سه‌شنبه به «خبرگزاری فرانسه» گفت که کی‌یف از استرالیا در مورد وضعیت ده‌ها جنگنده اف-۱۸ زمین گیر شده این کشور اطلاعاتی خواسته است. کی‌یف بر این باور است که انتقال احتمالی این تسلیحات می‌تواند به طور قابل توجهی قدرت هوایی اوکراین را در نبرد با روسیه تقویت کند.

 

اوکراین در حالی در پی دریافت جنگنده اف-۱۸ از استرالیا است که تحلیلگران نظامی بر این باورند که هزینه بازآماد جنگنده‌های «اف-۱۶» اهدایی آمریکا به اوکراین بالاست و کارایی نظامی مناسبی برای این کشور جهت مقابله با روسیه ندارد.

 

سفیر اوکراین در استرالیا گفت که درخواست اولیه در مورد وضعیت تخمینی ۴۱ جنگنده اف-۱۸ استرالیا در پایگاه هوایی شمال سیدنی مطرح شده است.

 

میروشنیچنکو گفت: «درخواستی برای اطلاعات وجود داشته و اوکراین در حال بررسی قابلیت‌های این جنگنده‌هاست.»

 

این در حالی است که اوکراین اخیرا تاییدیه کاخ سفید را برای خرید هواپیماهای پیشرفته «نسل چهارم» ساخت ایالات متحده مانند اف-۱۶ دریافت کرد. چندین کشورغربی علاقه خود را به تامین اف-16 به اوکراین نشان داده‌اند، اما علاقه اوکراین به جنگنده‌های اف-۱۸ استرالیا اولین بار است که آشکار می‌شود.

 

«میک رایان» ژنرال بازنشسته استرالیایی، گفت که اف-۱۸ می‌تواند به توازن قوا و جلوگیری از حملات به زیرساخت های حیاتی اوکراین کمک کند. اوکراین در حال حاضر دارای ۸۲ جنگنده تهاجمی است.

 

هنوز مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌های اف-۱۸ قابل استفاده هستند، اما یک منبع آگاه شمار آن‌ها را بین ۱۲ تا ۱۶ فروند عنوان کرده است. این معامله نیاز به تایید این شرکت سازنده، اوکراین، استرالیا و آمریکا دارد. تاکنون دولت استرالیا ۳۴۰ میلیون دلار کمک نظامی به اوکراین ارائه کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار