رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

هشدار درباره ساخت هزاران واحد صهیونیست‌نشین‌ در کرانه باختری

دبیر کل اتحادیه عرب درباره اقدام رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح احداث هزاران واحد صهیونیست‌نشین در کرانه باختری هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب با هشدار درباره اجرای طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت هزاران واحد در کرانه باختری، تأکید کرد که این طرح راه‌حل دو دولتی را تضعیف می‌کند.

 

پیشتر سه مقام آمریکایی و صهیونیستی به پایگاه خبری آکسیوس خبر دادند که کابینه اسرائیل به دولت آمریکا اعلام کرده که قصد دارد طی ماه جاری، طرح ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری اشغالی را اعلام کند.

 

ابوالغیط گفت که با اجرای این طرح زمین‌هایی که قرار است کشور مستقل فلسطین در آن تشکیل شود، به اشغال درآمده و راه‌حل دو دولتی از بین خواهد رفت.

 

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، ابوالغیط گفت که دولت آمریکا بایستی موضع قاطعی در برابر اجرای این طرح صهیونیستی و برای دفاع از راه‌حل دو دولتی اتخاذ کند.

 

دبیر کل اتحادیه عرب همچنین تأکید کرد: «شهرک‌سازی به نابودی صلح منجر می‌شود و سخن گفتن از حل‌وفصل بین فلسطینیان و اسرائیلی‌ها و یا صلح منطقه‌ای ممکن نیست در حالی که اراضی فلسطینی هر روز بلعیده می‌شود».

 

«جمال رشدی» سخنگوی دبیر کل اتحادیه عرب نیز گفت که اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که کابینه افراطی رژیم صهیونیستی در تلاش برای کسب چراغ سبز آمریکا برای اجرای این طرح است.

 

وی افزود که کابینه «بنیامین نتانیاهو» مخالف آن است که شریک روند سیاسی مسالمت‌آمیز برای دستیابی به حل‌وفصل فراگیر باشد و مهم‌ترین دغدغه آن جلب رضایت جناح‌های افراطی در صحنه سیاسی داخلی، شهرک‌نشینان و جریان‌های قومی و مذهبی است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار